Lommelygter LED lygter

Med den rigtige lommelygte behøver du ikke længere lade dig begrænse af mørkets frembrud. De mange produkter fra NexTorch kan nemlig sørge for at oplyse selv de mørkeste omgivelser - både indendørs og i naturen. På den måde har du altid lys ved hånden i hverdagen, under jagten, på teltturen og andre steder, du befinder dig. I vores sortiment af lommelygter finder du et hav af lygter til forskellig brug. Udforsk det store sortiment, og køb en ny god lommelygte til dit behov. 

Den universelle lyskilde: Lommelygten

Alle kender lommelygter. Som børn og unge har de været vores bedste kompagnon, når vi har begivet os ud på eventyr i mørket, og i voksenårene har lommelygter tjent deres værnepligt som praktisk værktøj i alverdens situationer. Gode lommelygter er således for alle – og derfor også til alt. 

Hos Kikkerland.dk har vi et væld af varianter, modeller og størrelser, hvilket gør det nemmere for dig at finde netop den lommelygte, der passer til dine personlige præferencer og behov. Vi har alt fra store, kraftfulde lommelygter, der giver dig rigtig meget lys, til de små lygter, der giver dig en mere moderat lyskilde. 

Se din hverdag i det rigtige lys

Hvis du har brug for en lommelygte i dagligdagen, som både skal lyse, når hunden bliver luftet, og når bilens motor skal undersøges, så bør du overveje små lommelygter med gode, skinnende LED pærer. Her kan du overveje en lille lygte, du nemt kan holde i hånden, og som kan komme ind selv de smalleste steder. Sådan en lygte fylder ikke specielt meget, hvilket betyder, den kan ligge i en af køkkenskufferne eller i bilens handskerum. Er det de helt små detaljer, du ønsker at se? Så er det måske en lup med lys, du har brug for.

Lommelygter til professionelt brug

Skal du i stedet have en LED lommelygte til professionel brug, som du skal bruge under jagten eller til shelterturen? Så er det vigtigt at have en vandtæt lommelygte med en kraftig lysstyrke. Her skal du specielt være opmærksom på antallet af lumen, som lommelygten har. Det indikerer nemlig, hvor kraftigt lyset er. En højere lumen er det ideelle valg, når du befinder dig i tusmørke, da lyset kan rejse langt og oplyse din vej i en lang strækning. 

Er du interesseret i at observere dyr og omgivelser i mørket på billede eller video - og måske i farver? Så er en natkikkert et godt valg.

Erhvervslommelygter til belysning af større områder

Inden du vælger lommelygte er det relevant at gøre op med dig selv, hvad din nye lygte skal bruges til. Skal din lommelygte for eksempel tjene et mere erhvervsmæssigt formål og lyse et større område op? Så er det en fordel, at lyset har en lang rækkevidde. Her er det især vigtigt, at lommelygten har en høj lumen, da det er med til at give et så kraftigt lys som muligt - også med en lang rækkevidde. Du kan blandt andet bruge sådanne lygter til eftersøgninger og til oplysning af større områder.

Prøv en kraftig lommelygte fra Kikkertland.dk

Har du brug for et solidt og kraftigt lys? Så er det vigtigt, at du er opmærksom på antallet af lumen, som lommelygten har. Med LED-lygter med mange lumen får du nemlig kraftigere lommelygter, hvilket er effektivt i kulsorte omgivelser. Hos Kikkertland.dk kan du finde mange lommelygter i forskellige størrelser og bestille den model, som lever op til dit behov.

Vi har blandt andet solide LED lommelygter med en høj lumen til militærøvelser, små LED lommelygter til at sætte fast på rygsække, LED lommelygter med UV til din ravjagt og meget mere. Derudover har vi et væld af modeller med ekstra lang levetid på batterierne, så du slipper for pludseligt at være uden belysning, når du har allermest brug for det.

NexTorch lommelygter: Samme kvalitet på tværs af sortimentet

Hos Kikkertland.dk kan du finde et udvalg af lommelygter i høj kvalitet til diverse formål. Vores sortiment inkluderer nemlig lommelygter fra det anerkendte kvalitetsmærke, NexTorch, hvis produkter er testet af professionelle produktdesignere og almindelige brugere. Dét er din garanti for en lommelygte, der kan klare hverdagens udfordringer og oplyse mørkets mest dunkle kroge.

NexTorch producerer lommelygter i flere prisklasser, så du kan nemt kan finde en ny lygte, der ikke sprænger dit budget. Alle modeller er i den højeste kvalitet, så du ikke behøver gå på kompromis med hverken funktionalitet eller levetid. Med en NexTorch lommelygte ved din side, kan du være sikker på, at du har en lygte, der holder kvaliteten, og som ikke svigter dig, når du har brug for den.

Køb lommelygter med ekstra lang batterilevetid

Har du brug for en genopladelig lommelygte med en ekstra lang batterilevetid? Så er en lommelygte fra NexTorch et oplagt valg. Her kan du nemlig købe en lommelygte med op til 23 timer. Og hvis det ikke er nok, så kan du nemt og hurtigt udskifte batteriet på mange af modellerne, så du igen får lang tids belysning. Du kan også medbringe en powerbank, da nogle af batterierne er genopladelige. På den måde vil du til hver en tid kunne lyse din vej op.

I udvalget af lommelygter fra NexTorch hos Kikkertland.dk kan du finde modeller med:

  • Genopladelige batterier
  • Forskellige lysfarver, såsom hvidt lys til almindelig brug og infrarødt lys til taktiske situationer
  • Flere funktioner, såsom både lommelygte og campinglygte i én

Hvilken lommelygte har du brug for?

Hos Kikkerland.dk finder du et godt udvalg af lommelygter med mange lumen - og dermed høj lysstyrke. Er du eksempelvis jæger, så er det vigtigt at få fingre i en lommelygte med en god lyskilde, der kan lyse din vej op, så du hurtigt kan finde dyret på jorden. Her er valget af lommelygten yderst vigtig, da den kan afgøre, om du kommer tomhændet hjem eller ej. Det kan også være, at du blot skal have en lille og kompakt lommelygte til bilen.

Du skal derfor gøre klart med dig selv – inden du køber – hvilket formål din lommelygte skal have. Prøv derfor at stille dig selv de nedenstående spørgsmål:

  • Skal din lommelygte blot kunne opfylde ét enkelt behov? 
  • Skal du kunne bruge din lommelygte i flere sammenhænge?
  • Hvem skal bære lommelygten: Er det dig, dit barn eller en helt tredje? 
  • Skal lygtens funktioner have fokus på præcision og driftsikkerhed? 
  • Er lygten til private eller erhvervsmæssige henseender?
  • Hvor ofte har du tænkt dig at bruge lommelygten?
  • Hvor lang tid af gangen forestiller du dig, at lommelygten skal kunne lyse? 
  • Hvor kraftigt forestiller du dig, at lysstyrken på din lommelygte skal have? Hvorfor?
  • Skal din lommelygte have specielle og særlige funktioner? 
  • Hvad er rammerne for dit budget?

Når du har overvejet ovenstående, vil det blive lettere for dig at finde den rette lommelygte til netop dine behov. Og hvis du stadig er i tvivl, så er du naturligvis velkommen til at ringe til os på 96 30 34 09 indenfor vores åbningstider.

Find en LED lommelygte til dit behov

Hos Kikkertland.dk har vi forskellige lygter til adskillige behov. Her finder du blandt andet produkter, der er gode til jagt, løb, hobby, camping, dagligdagen og meget andet. Skal du derfor bruge din lommelygte i en helt bestemt henseende, så har vi med stor sikkerhed et produkt, der passer dertil. Du kan også udforske vores kategori, tilbehør til lygter, hvor vi har diverse filtre til lommelygter, der eksempelvis er nyttige til jagt og til at finde spor i mørket.

Derudover har vi et bredt sortiment af praktiske pandelamper, som kan give dig optimal belysning samtidig med, at du har begge hænder frie. Det kan eksempelvis være ideelt, hvis du er ude at løbe, skal opbrække et dyr eller læse en bog i mørket.

Kontakt os, eller kom forbi vores butik

Hvis udvalget virker for uoverskueligt, eller hvis du ikke helt ved, hvad du skal gå efter, så er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi den fysiske butik i Aalborg. Her står vores personale klar til at hjælpe og vejlede dig omkring hvilken lommelygte, der bedst kan opfylde dine behov.