Omegon veTEC 16000 M Mono Kamera

Model/Varenr.: OM7763068

10.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 dage
stk.

Omegon veTEC 16000 M Mono Kamera
Omegon Pro veTEC 16000-kameraet er et professionelt all-round astro-kamera. Med en stor sensor og termoelektrisk køling er den perfekt til fotografering deep-sky. Kameraet udmærker sig også ved måne-, planet- og solastrofotografering.

Professionel Deep-Sky Astrofotografering
Den gigantiske sensor er perfekt til brede tåger, stjernefelter eller månens overflade. Sammenlignet med andre astrofotografiske kameraer er dette mere beslægtet med de generøst størrelse sensorer i DSLR-kameraer.

Termoelektrisk køling
Kølesystemet reducerer støj i billedet. Ved 40°C under omgivelsestemperaturen er støjen forårsaget af mørk strøm næsten helt væk. Derudover er den præcise kontrol af sensorens temperatur meget nyttig til at kalibrere dine astrofotos med mørke rammer: De kan alle laves ved den korrekte temperatur. De endelige billeder er imponerende rene.

USB-Hub
2 USB-porte på bagsiden af kameraet reducerer kabelkaosset i din astrofotografiopsætning. Yderligere enheder (for eksempel styrekameraer) kan kædes sammen gennem denne hub. En separat kabelforbindelse til din pc for hver enkelt enhed er nu fortid.

Kameraet kan tilpasses til næsten enhver astrofotografisk opsætning, takket være en T2-tråd og et kort bagfokus på kun 17,5 mm. Selvfølgelig giver en 2" næsestykke-adapter dig mulighed for blot at tilslutte kameraet som ethvert 2" okular.

Det medfølgende robuste etui med passende skumindtag giver alle ro i sindet, når de transporterer eller opbevarer dette værdifulde kamera.

Professionel planet-, måne- og solastrofotografering
At fange skyggerne af Jupiters måner, adskillelser i Saturns ringe, detaljerede bjergkæder på Månen eller imponerende fremspring på solens overflade - disse imponerende mål i vores solsystem kan kun fotograferes korrekt med en meget høj billedhastighed: Dette fryser de såkaldte seende, turbulenser i atmosfæren, der normalt skjuler detaljer. Denne 'lucky imaging'-teknik er nu en leg, takket være sofistikeret elektronik og den høje båndbredde på kameraets USB3.0. Vi anbefaler Region-Of-Interest-funktionen i den medfølgende Omegon AstroPhotoCapture-software: Dette optimerede billedhastigheden ved kun at udlæse den relevante del af sensoren, der indeholder planeten eller detaljen, du er interesseret i.

Transmission
Et filtervindue beskytter sensorkammeret mod støv og fugt. Omegon Pro farvekameraerne er udstyret med et infrarødt blokerende filter. Moderne CMOS-sensorer er følsomme over for infrarødt lys, så en korrekt farvegengivelse i det endelige billede er kun mulig ved at fjerne disse bølgelængder før optagelse. På den anden side har Omegon Pro mono-kameraerne et antirefleksvindue, der er gennemsigtigt for en lang række bølgelængder fra ultraviolet til infrarødt. Du kan tilføje dine egne filtre til ubegrænset kontrol over din transmissionskurve - uvurderlig til avanceret billedbehandling og fotometriske applikationer.

Software
Software Omegon AstroPhotoCapture giver nem og nem at lære kamerastyring. De korrekte kameraindstillinger under optagelsesprocessen er afgørende for astrofotografering. AstroPhotoCapture giver dig fuld kontrol over alle parametre på dit kamera uden en overbelastende grænseflade. Let at følge tutorials dækker optagelsesprocessen trin for trin, for at gøre din første astrofotograferingssession vellykket. Softwaren er kompatibel med Windows 8/10/11-

Kompatibilitet
Omegon Pro-kameraerne er kompatible med en lang række tilgængelige astrofotograferingsprogrammer gennem de fælles grænseflader ASCOM og INDI. Indbygget kompatibilitet føjes også til et voksende antal programmer, såsom PHD2 og N.I.N.A.

Specifikationer
Sensor: CMOS Chip (Panasonic MN34230)
Chip str.: 17.6 x 13.3mm
Chip diagonal: 21.9mm
Pixel: 3,8
Opløsning pixel: 4640 x 3506
MP: 16
Billeder pr. sekund: 7 (at full resolution)
Billed farve: sort/hvid
Interface: USB 3.0 (2x USB2.0 Hub)
Forbindelse: 2"
Temperatur: -10°C - +50°C
Størrelse: 104x84mm
Vægt. 540 gr.

I pakken

  • Camera
  • T2 to 2" adapter
  • USB 3.0 Cable
  • 12V 3A Power Supply (EU-Plug)
  • Sturdy carrying case
  • Desiccant plug
Titel Type Størrelse Manual
Manual-omegon-velox-vetec.pdf PDF 906.68KB Manual