• Byt julegaver indtil 16/01/23
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 100% dansk webshop med eget lager
  • 5 stjerner på Trustpilot

Omegon Kamera GUIDE 2000C Farve

1.499 kr

Model/Varenr.: OM6103440
Lagerstatus: På lager
stk.

Omegon Pro GUIDE 2000-kameraet er en avanceret autoguiding-løsning. Derudover er det velegnet til første trin i planetarisk, måne og endda deep sky astrofotografering i Full HD!

Planetær og måne astrofotografering for begyndere: Dette er det rigtige kamera til at starte i det fascinerende felt inden for solsystemets astrofotografering. At tage billeder af Jupiter, Saturn eller kratere på Månen, ligesom du kan se dem gennem dit okular, giver dig mulighed for at dele dine natlige astronomiske oplevelser med dine venner og familie. Eller se oplevelserne på skærmen sammen.

Deep-Sky Astrofotografering: Den høje følsomhed af denne moderne CMOS-chip gør billeddannelsen af ​​Nebulas og galakser meget lettere, end det var for kun få år siden. Disse svage objekter er svære at fange, men takket være sensorenes høje kvanteeffektivitet og lav læsestøj kan du oprette billeder, der viser detaljer, der kan tænkes gennem visuel astronomi.

Autoguiding: Du vil finde en passende guide stjerne overalt på himlen! Selv svage stjerner er ikke noget problem takket være den moderne CMOS-sensors høje følsomhed. Vejledning med korte eksponeringstider og høje vejledende frekvenser for at rette selv små sporingsfejl på dit montering. Indbygget kompatibilitet med PHD2 og en indbygget ST4 Guide-Port gør dette til det ideelle kamera til dine autoguiding behov.

Funktionel form: Den robuste krop lavet af anodiseret aluminium er formet som et 1,25 "okular og passer til ethvert teleskop. Med en let vægt lægger dette kamera ikke nogen ekstra belastning på dit udstyr. Kameraets forside er udstyret med en C- & CS-monter gevind eller (gennem og adapter) en almindelig 1,25 "filtertråd. Dette giver dig mulighed for direkte at tilslutte små CCTV-objektiver eller et stort udvalg af astronomiske filtre.

Transmission: Et filtervindue beskytter sensorkammeret mod støv og fugtighed. Omegon Pro-farvekameraer er udstyret med og infrarødt-blokerende filter. Moderne CMOS-sensorer er følsomme over for infrarødt lys, så en korrekt farverepræsentation i det endelige billede er kun muligt ved at fjerne disse bølgelængder før optagelse. På den anden side har Omegon Pro-monokameraerne et anti-reflektionsvindue, der er gennemsigtigt i en lang række bølgelængder fra ultraviolet til infrarød. Du kan tilføje dine egne filtre til ubegrænset kontrol over din transmissionskurve - uvurderlig til avanceret billeddannelse og fotometriske applikationer.

Praktisk optagelsessoftware: Den inkluderede software Omegon AstroPhotoCapture giver mulighed for let og nemt at lære kameraet at kende. De korrekte kameraindstillinger under optagelsesprocessen er afgørende for astrofotografering. AstroPhotoCapture giver dig fuld kontrol over alle parametre på dit kamera uden en overbelastningsgrænseflade. Let at følge tutorials dækker optagelsesprocessen trin for trin for at gøre din første astrofotografering session vellykket. Softwaren er kompatibel med Windows 7, 8,10 og 11.

Kompatibilitet: Omegon Pro-kameraerne er kompatible med en lang række tilgængelige astrofotograferingsprogrammer gennem de fælles grænseflader ASCOM og INDI. Indfødte kompatibilitet føjes også til et voksende antal programmer, såsom PHD2 og N.I.N.A.

Tekniske specifikationer:

Connection (to the telescope)      1,25"
Sensor type CMOS Chip - Sony IMX 290
Size of chip (mm) 5,6 x 3,1
Chip - Diagonal (mm)  6,4
Pixel size 2,9
Resolution Photograph (Pixel) 1936x1096
Megapixel 2,1
Bit dybde 12
Images per second 15 ved full resolution
Farvekamera  ja
Activ cooling nej
Power supply 5  (usb) via USB & ST4 kabel
Interfaces  usb 2.0, ST4
Software  inkluderet
Autoguider ja
System windows 7/8/10/11 (linux og mac via INDI)
Flange focal distance mm 17,5
Binning  2x2, 3x3, 4x4 digital
Aperture ratio (f/) 12
Connection til teleskop C-mount
Mål 71x39xmm
Vægt 90 g
Autoguider ja
Måne og planeter ja
Tåger og galakser ja
Allsky, meteor nej

Kassen indeholder:

  • Kamera
  • Rund adapter
  • USB-kabel
  • ST4-kabel
 

 

Titel Type Størrelse Manual
Omegon-Camera-Guide-2000.pdf PDF 888.30KB Manual
Trustpilot