Celestron 0.7x fokal reducer til EdgeHD

Pris fra 3.999 kr.


Celestron 0.7x fokal reducer til EdgeHD
Celestron 0,7x EdgeHD fokal-reducer kan bruges til  8-14″ EdgeHD-teleskoper. Det optiske design (fire-element til 8″/9,25″ og fem-element til 11"/14″) fastholder flat-field synsfeltet
 i EdgeHDs optiske system, og i modsætning til andre reducere giver denne fokal-reducer et betydeligt bagfokus for at kunne bruge et bredt udvalg af tilbehør (f.eks. filterhjul osv.).

Reduceren har flere lag coating for at give maksimal lystransmission og den bedste farvekorrektion. Med sorte linsekanter sikres minimering af reflekser og øger kontrast.

EdgeHD-reduceren har optiske elementer med højt indeks, ekstra lav spredning og Lanthanum-glaselement for at give visning med høj kontrast og minimere kromatisk aberration. Alle luft-til-glas-linseflader har flere lag af belægning for at få maksimal lysoverførsel og farvekorrektion. Celestrons reducere har præcis afstand og justering af de optiske elementer. Metalafskærmninger i begge ender af reduceren beskytter optikken mod støv og ridser.

Fastar/Hyperstar er tilgængelige på alle EdgeHD-optiske systemer og sammenkoblet med en 0.7x reducer bliver dit teleskop det mest komplette billedsystem, der findes i sin prisklasse i dag.

Specifikationer

  • Design: 4-element (til 8 ″ / 9,25 ″)  og 5-element (til 11 ″ / 14 ″) optisk layout designet specifikt til at opretholde flat-field i  EdgeHDs optiske design
  • I modsætning til andre fokal-reducere giver EdgeHD .7x generøs back-fokus til at rumme ekstra tilbehør og en lang række kameraer.
  • Giver generøs 105 mm back-fokus til 8 ″ model
  • Opretholder det samme back-fokus som ved f / 11
  • Tillader også brug af eksisterende EdgeHD T-adaptere og andet Celestron foto-tilbehør
  • Ét fuldt F-Stop hurtigere: Reducerer eksponeringstiden med halvdelen for at fange den samme lysstyrke på objektet
  • Øger synsfeltet med 43%: Bedre til at tage store feltbilleder af større galakser og tåge