Celestron Bordstativ for Nexstar Teleskoper

Model/Varenr.: C93481

2.299 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Bordstativ for Nexstar Teleskoper
Eliminer behovet for et stativ i fuld højde, og nyd bekvemmeligheden ved at gribe og gå, når du har bordstativet til dit NexStar Evolution- eller NexStar SE-teleskop.

Dette kompakte og robuste tilbehør er halv størrelse og vægt af et standardstativ, hvilket gør det perfekt til rejser. Benene med lav profil og det brede fodaftryk giver ekstra stabilitet, mens det praktiske bordpladedesign gør det nemmere for nogle observatører (især børn) at se i okularet.

Opsætningen er hurtig og nem sammenlignet med et stativ i fuld højde. Du skal blot placere bordstativet på et lejrbord, bænk, bagklap eller en hvilken som helst anden flad overflade. Med et fodaftryk på kun 43,2 cm x 40,6 cm, kan du bruge det stort set overalt. Åbn og niveller derefter stativets ben, fastgør holderen og teleskopet, og observer.

Bordstativet har justerbare knopper på hvert ben og en boblenivellering på monteringspladen for at sikre, at din opsætning er i vater, før du monterer teleskopet. Ligesom NexStar SE og NexStar Evolutions standardstativ, har bordstativet tre fastgjorte skruer på undersiden af monteringspladen, så du sikkert kan låse dit beslag og teleskop på plads.

Når stativet ikke er i brug, foldes bordstativets ben indad og opbevares pænt under monteringspladen for nem opbevaring og transport.

Kompatibelt med
NexStar SE Series – 4SE, 5SE, 6SE, 8SE
NexStar Evolution Series – 6, 8, 9.25, 8HD, and Limited Edition 8HD


Specifikationer
Vægt: 3 kg
Stativhøjde: 17,7 cm til 28 cm
Stativ foldet: 27,9 cm
Fylde: 43,2 cm x 40,6 cm