Falcon Eyes LED Fotobord

Model/Varenr.: FU298627

999 kr. 1.699 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Falcon Eyes LED Fotobord DVK-380SL
Det perfekte fotobord til mindre produktfotografering. Produkter op til en størrelse af 20x20x20cm kan fotograferes på dette fotobord. LED lyset kan sættes så produktet bliver belyst fra alle sider, så det fremstår naturligt og uden dybe skygger. Fotobordets hvide baggrund er helt ideel uden synlige overgange.

Fotobord i god kvalitet
DVK-380SL's ramme er fremstillet i næsten ren metal og er meget holdbar. Generelt er fotobordet i kvalitetsmaterialer.
Fotobordet har fødder lavet i gummi, som du kan bruge det sikkert på alle overflader. Rammen er også foldbar og kan nemt tages med i din taske.

LED
Der følger tre DV-80SL LED lys med til dette fotobord. De har et slankt og kompakt design. Med en tykkelse på 12mm og en lille ramme er det et meget praktisk at benytte disse lys.

Farvetemperaturen kan ændres fra 3200 til 5600 Kelvin. Det har en CRI (Colour Rendering Index) værdi på 95 for at give de mest naturlige billeder. Lysstyrken er trinløst justerbar. Den 90 graders vinkel fordeler sig udover både produktet og den hvide baggrund.

De medfølgende rør kan bruges til at montere LED lysene på bordet. LED-lyset kan enten sættes i en stikkontakt, eller ved hjælp af batterier (NP-F batteries), der kan tilkøbes, kan det bruges, når ingen stikkontakt er til rådighed.

Produktfotografering
Dette fotobord er ideelt til produktfotografering. Det eneste du behøver er at sætte dit kamera op og eventuelt dit stativ - og du er klar til at tage prodoktbilleder. Det er nemt at få en pæn, hvid baggrund til billederne. Alternativt kan bordet også bruges til video sammen med konstant lys.

Der medfølger
1 x Fotobord
1 x Bord top 40x50 cm
3x DV-80SL LED lampe
3x Flex arm
3x Strømkabel
1x Manual

Dimensioner: 34 x 40 x 24.5 cm