Viewlux ED Kikkert

1.999 kr.


Viewlux ED kikkert
Viewlux ED vil med garanti give dig en ny oplevelse af naturens mange detaljer og nuancer. Med ED glas er du nemlig sikker på at få højopløselige billeder med naturlig farvegengivelse, skarpe detaljer og fantastisk kontrast. Den er derfor ideel til dig, der ønsker at identificere fuglene, nærstudere skovens detaljer eller går på jagt.

Fremragende ED optik
Kikkerten er fremstillet med ED glas. Det er den bedste type optik, du kan få på markedet. ED står for Extra Low Dispersion; eller Ekstra Lav Spredning. Det betyder, at farverne samles (og ikke forvrænges igennem optikken), og derfor vil du opleve en fremragende naturlig farvegengivelse af naturens grønne blade og se alle nuancerne i fuglens fjer.

Kikkertens ED glas giver dig kant-til-kant skarphed, utrolig høj detaljegrad og minimal refleksion. Du går derfor ikke glip af en eneste detalje, som udsigten byder på, samtidig med, at du er bedst muligt rustet til at identificere både rådyr og fugle.

Derudover har ED glas også en ekstrem høj lystransmission. Det betyder, at kikkerten giver dig lyse og klare billeder selvom lysforholdene ikke er optimale. Det kan for eksempel være en fordel, hvis du skal nærstudere rødkælkens flotte fjer en mørk vinterdag, eller hvis du går på jagt i skumringstiden. Viewlux ED er derfor også en ideel jagtkikkert.    

Kikkertens opbygning

Kikkerthuset er fremstillet i magnesium med en slidstærk gummiarmering yderst. Du vil derfor opleve, at den ligger i et godt greb i hænderne – selv om vinteren, når du har vanter på. Den er 100% vandtæt og dugfri, og du kan derfor medbringe den til alle udendørsaktiviteter uanset vejret. Den er endda vandtæt i 3 minutter på 1,5 meters dybe.

Midt på kikkerten sidder fokuseringshjulet, der gør det let for dig at still skarpt på rådyret. Størrelsen på fokuseringshjulet gør det nemt at betjene kikkerten med én hånd. Det er specielt en fordel, når du står med termokoppen i den ene hånd og kikkerten i den anden hånd, eller når du er på jagt og hurtigt skal skifte fokus.

Twist-up øjestykkerne gør det muligt at anvende kikkerten både med og uden briller.


Specifikationer

  • ED-optik
  • Twist-up øjestykker
  • Centerfokusering
  • 100% vandtæt
     

Model              8x42  10x42
Forstørrelse  8x  10x
Objektiv  42 mm  42 mm
Synsfelt  142 m / 1000 m  114 m / 1000 m
Nærfokusering fra 2 meter 2 meter
Vandtæt 1,5 meter i 3 minutter 1,5 meter i 3 minutter
Vægt  670 g  670 g
Mål 154x130 mm 154x130 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Viewlux ED kikkert, taske, rem og dæksler