Vanguard Endeavor ED IV Kikkert

3.499 kr. 3.999 kr.


Vanguard Endeavor ED IV kikkert
Endeavor ED IV kikkerten er en fremragende kikkert, der giver dig lyse, kontrastrige og skarpe billeder af landskabets mange detaljer og dyrenes karakteristikker. Med sit lysstærke ED glas giver Endeavor ED IV kikkerten fugleentusiaster, jægere og udendørsmennesker en helt ny og forbedret oplevelse af dyr og natur.

Fremragende ED optik

Den innovative sammensætning af Premium HOYA ED (Extra Low Dispersion) glas og SK15 prismer vil give dig, der er fugleentusiast, jæger eller blot udendørsmenneske en helt ny oplevelse af naturen. ED glas sikrer lav farvespredning, og du vil derfor få 100% naturlig farvegengivelse med høj nuancegrad og god dybde.


Endeavor ED IV har en avanceret MultiGuard® coatning og i kombination med både SK15 prismer og ED linser, har kikkerten en ekstra høj lystransmission. Du vil derfor opleve, at kikkerten giver dig kontrastrige og lyse billeder med høj detaljegrad, selv når du er på jagt i skumringstiden eller på vandretur i tusmærke.

Kikkertens opbygning
Endeavour ED IVs magnesiumkonstruktion og magnesiumhus er konstrueret til at give kikkerten den ideelle balance i dine hænder og robust letvægtsbeskyttelse. Det nye ergonomiske åbne hængseldesign gør den komfortabel at holde og sikrer dig et godt greb - selv i regnvejr. Da kikkerten også er dugfri og 100% vandtæt, kan du medbringe den til alle slags udendørsaktiviteter.

Det store fokushjul giver nem håndtering og præcis fokusering, så du hurtigt kan skifte fokus fra dyret på marken til ørnen i træet. Derudover har kikkerten tre-trins twist-up øjestykker, som gør det let for dig at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.


Kombination af elegant design og perfekt ergonomi og fantastisk farvegengivelse gør denne kikkert til et godt valg for fugleentusiaster.

Specifikationer

  • ED glas
  • SK15 prismer
  • Avanceret MultiGuard® Coatning
  • Center dioptri indstilling
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt
     
 Model              8x42  10x42
Forstørrelse  8x  10x
Objektiv  42 mm  42 mm
Synsfelt  126 m/1000 m  114 m/1000 m
Vægt  780 g  780 g
Mål 148x130 mm 148x130 mm
Nærfokusering fra 1,8 meter 1,8 meter
Garanti Livstid Livstid
Pakken består af Vanguard Endeavor ED IV kikkert, taske, rem, dæksler, microfiberklud