Jaeger Elite 8x56 kikkert

Model/Varenr.: A4799

1.599 kr. 2.199 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Jaeger Elite kikkert
Jaeger Elite er en fremragende kikkert fremstillet i kvalitetsmaterialer med ekstremt lysstærk optik. Det betyder, at du får en kikkert, der med garanti vil gøre dine naturoplevelser bedre. Kikkert fås i flere forskellige størrelser, så du er sikker på, at den enkelte kikkert er ideel til lige præcis dit behov. Alle kikkerterne har et godt bredt synsfelt, som giver dig mulighed for at studere mere på en gang.

Lysstærk kikkert
Kikkerten er fremstillet med fasecoated BAK-4 prismer. Fasecoating er en belægning, der anvendes i de bedste kikkerter for at øge lystransmissionen markant. Det
sikrer dig et lyst og detaljerigt billede, uanset om du er på vandretur i solens stråler eller på jagt i skumringstiden. Det betyder også, at du er sikker på at få en naturlig farvegengivelse af skovens mange nuancer.
Men hvad er forskellen på de 3 størrelser?


Jaeger Elite 8x56
Denne størrelse vil ligeledes være ideel til jagt grundet 56 mm. frontlinser. Kombinationen af 56 mm frontlinser samt fasecoated optik vil øge lystransmissionen markant og derfor sikre dig lyse og detajlerige billeder i skumringen. Derudover vil en 8x forstørrelse gøre det let at skifte fokus fra ét objekt til et andet.

Kikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet i magnesium med en tyk gummiarmering yderst. I kombination med åben bro-design vil du have et sikkert og godt greb om kikkerten - selv hvis den skulle blive våd af regndråber. Kikkerten er 100% vandtæt og nitrogenfyldt. Det betyder, at den også er dugfri, og du kan derfor medbringe den i alt slags vejr.


Specifikationer

  • Fasecoatede bak-4 prismer
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
Model 8x56
Forstørrelse 8x
Objektivdiameter 56 mm
Synsfelt 112 m / 1000 m
Nærfokusering 2 meter
Vægt 1014 g
Mål 170x150 mm
Garanti 10 år
Pakken består af Jaeger Elite kikkert, taske, rem og dæksler