Asphen Extreme Kikkert

899 kr.


Asphen Extreme kikkert
Asphen Extreme er den perfekte følgesvend til dine næste naturoplevelser. Den er velegnet til at nærstudere naturens farver, fuglenes fjer og rådyrenes kendetegn. Med en vægt på 570 gram kan du ugeneret have kikkerten hængende om halsen i den medfølgende rem, så du altid er klar til at stille skarpt på naturens dyreliv. Den er derfor oplagt at medbringe på ture.

Den klassiske kikkert

Asphen Extreme kan betegnes som en klassisk kikkert, da den har standard vægt, mål og god optik. Det klassiske sorte design er dog skiftet ud med et moderne grønt design. Søger du derfor en kikkert med klassiske karakteristikker, men med et udtryk tro mod naturen anbefaler vi Asphen Extreme. Asphen Extreme er fremstillet med BAK-4 prismer og multi-coatede linser. Du vil derfor opleve, at naturen og dyrene er detaljerige og skarpe, når du anvender Asphen Extreme. Det kan også være en fordel at medbringe kikkerten til sportsarrangementer, hvor du gerne vil kunne se detaljerne og aktiviteterne skarpere end med dit blotte øje.


Kikkertens opbygning

Kikkerten er designet ergonomisk med et godt greb - også selvom du har vanter på. Du vil nemlig opleve at kikkerten ligger godt fast i dine hænder uanset. I midten sidder et stort fokuseringshjul, som gør det muligt at stille skarpt på fuglen i træet eller rådyret på marken. Du kan let betjene fokuseringshjulet med én hånd, og det er derfor let for dig at skifte fokus fra et objekt til et andet, hvis der pludselig kommer en hare springende. 

Kikkerten er dugfri og 100% vandtæt. Det betyder, at du kan medbringe kikkerten til alle former for aktiviteter i alt slags vejr. Twist-up øjestykkerne gør det muligt at anvende kikkerten både med og uden briller. Asphen Extreme er derfor også velegnet til dig, der bruger briller.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Twist-up øjestykker
  • Centerfokusering
  • 100% vandtæt
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt v/1000 meter 122 meter 98 meter
Vægt 570 g 570 g
Nærfokusering fra 5 m 5 m
Mål 155x125 mm 155x125 mm
Garanti 5 år 5 år
Pakken består af Asphen Extreme kikkert, taske, rem og dæksler