Viewlux Classic 10x50 Kikkert

Model/Varenr.: A4532

399 kr. 529 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Viewlux Classic 10x50 Kikkert
Denne kikkert er en god all round kikkert til dig, der ønsker en ekstremt prisvenlig kikkert til natur og landskabobservation. Den er ideel til at have stående i vindueskarmen eller stuen, når du skal spotte et rådyr fra sommerhuset eller se ud over bugtens skibe.

Prisvenlig kikkert med 10x forstørrelse
Kikkerten har BK-7 prismer og fully multicoated linser. I kombination med 50 mm linser er du sikker på at få et klart og skarpt billede, så du let kan følge med i dyrelivet. Med en 10x forstørrelse får du objektet, du observerer, 10x tættere på. Det betyder, at du kan se flere detaljer. Det er derfor en god kikkert til dig, der ønsker en høj forstørrelse.

Kikkertens Opbygning
Kikkerten er robust og driftsikker og med en kraftig gummiarmering får du et godt greb på kikkerten. I midten sidder et stort fokuseringshjul, så du hurtigt kan stille skarpt på dyret, der stikker hovedet frem bag busken eller skibet, der sejler forbi.

Øjestykkerne er fremstillet i gummi. Bruger du briller kan det være en fordel at flippe øjestykkerne ned. Så er du sikker på at udnytte kikkertens fulde synsfelt.

Specifikationer

  • BK-7 prismer
  • Fully Coated Optik
  • Center-fokusering
  • Sort Gummiarmering
     
Model 10x50
Forstørrelse 10x
Frontlinse 50 mm
Synsfelt v/ 1000 m 99 m
Vægt 790 g
Mål 17x18 cm
Garanti 5 år
Pakken indeholder Viewlux Classic kikkert 10x50, taske, rem og dæksler