SiOnyx Aurora Black Digital natkikkert 2. gen

Model/Varenr.: Sio504102

6.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

SiOnyx Aurora Black Digital natkikkert 2. gen
SiOnyx Aurora Black er en digital natkikkert 2. gen med indbygget kamera og den første kikkert på markedet, der gengiver natten i farver!  


Du kan bruge Aurora Black i din hånd, men også fjernstyre og streame billeder live til din smartphone eller tablet. Den uovertrufne lysudgang kombineret med muligheden for at se farverne giver en fantastisk, unik seeroplevelse, især en mørk nat. Ydermere er dette den første digitale natkikkert i Aurora serien, der er certificeret til hårde stød og tilbageslag. 

SiOnyx Aurora Black er i stand til at vise billeder i farver om dagen, i skumringen og om natten. Dette projiceres på en OLED-skærm i fuld farve. Derudover giver farverne en mere naturlig reproduktion, da det er lig, hvordan det ser ud ved højlys dag. Dette ændrer fuldstændigt din oplevelse i forhold til klassisk nattesyn i marineblå grøn eller sort og hvid. 

Du kan også vælge at se dine omgivelser i grå skala, hvilket giver en endnu højere kontrast, der blandt andet gør det muligt at læse tekst. Derudover har den digitale natkikkert en optisk forstørrelse på 0,5x, som du kan forstørre op til 3x ved hjælp af en digital zoomeffekt. 

Foto og video lige som du vil have det 
Kameraet giver dig mulighed for at tage billeder i henhold til dine egne præferencer. For eksempel kan du indstille lukkehastigheden for fotos - fra 1,5 sek til 1/8000 sek - men også billedhastigheden for videoer op til 60 fps til HD-optagelser. Derudover har Aurora Black flere optagefunktioner, såsom HDR, selvudløser, time-lapse, panorama og burst-tilstand. Kameraet er udstyret med EIS (elektronisk billedstabilisering) for at kompensere for kamerarystelser og sløring. Du kan gemme dine optagelser på det medfølgende 32 GB microSD-kort. 

Streaming og fjernbetjening 
Alle SiOnyx-kameraer kan tilsluttes en Apple- eller Android-enhed (telefon og tablet) via Wi-fi. Så snart du har den gratis app - kan findes i PlayStore / AppStore som 'SiOnyx Aurora' - kan du fjernstyre den digitale natkikkert, streame billeder live og lave samt dele optagelser. Hvis du vil styre SiOnyx eksternt, kan du placere den på ethvert konventionelt stativ via 1/4 "gevindforbindelse.  

Anvendelse SiOnyx Aurora BLACK 
Aurora Black digital natkikkert er velegnet til den semi-professionelle bruger, der ønsker at skifte hurtigt mellem kikkert og det menneskelige øje, hvilket gør den velegnet som tilbehør til f.eks. jagt eller naturobservationer. Du kan bruge kikkerten i din hånd eller sætte den på en hjelm eller beskyttelsesbrille. Kikkerten er anvendelig i enhver situation, hvor der er en vis form for resterende lys, såsom måneskin eller lys fra stjernerne. Hvis der derimod er tale om lukkede rum eller langdistanceobservationer, hvor der er komplet mørkt, kan der tilkøbes IR-lygte. I løbet af dagen og tusmørket kan du bruge den understøttende scene indstilling.  

Andre højdepunkter 

  • - Certificeret til rekyl på 6000 Joule (.223 / 5.56) 
  • - IP67-certificeret 

Hvordan fungerer de interne komponenter? 
Ved hjælp af patenteret ultralavssensorteknologi er CMOS-sensoren i stand til at reflekterer omgivelserne om natten i farver. Auroras kan 'se' på infrarøde bølgelængder på mere end 1100 nm. Med denne teknologi adskiller SiOnyx sig fra alle andre digitale og analoge nattekikkerter på markedet. 

I pakken

  • 1x SiOnyx Aurora BLACK digital natkikkert 2. gen 
  • 1x vandtæt taske
  • 1x MicroSD-kort 
  • 1x 32 GB MicroSD-kortadapter 
  • 1x MicroUSB-kabel 
  • 2x Li-ion batteri (genopladeligt) 
  • 1x håndledsrem 
  • 1x produkt- og sikkerhedsvejledning 

 

Generation Gen. 2
Forstørrelse 0,5-3x
Diameter 19 mm
Nærfokusering fra 30 cm
Synsvinkel 40 grader
Farve muligheder Night vision green, Black & White, Full-color mode
Display Micro OLED full-color (1028x768
Foto/video 0.9MP (photo)/720p (video)
Operation temperatur -20 to +50 grader celsius
Batteri Li-ion batteri (inkluderet)
Mål 118 x 63 x 52mm
Vægt 254g