• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Byt julegaver indtil 16. januar 2022

SiOnyx Aurora Sport Digital natkikkert 2.gen

4.499 kr

Model/Varenr.: Sio504101
Lagerstatus: På lager
stk.

SiOnyx Aurora Sport er en digital natkikkert 2. gen med indbygget kamera, der giver dig mulighed for at se dine omgivelser i farver, selv når der er helt mørkt! 

SiOnyx digitale natkikkerter er de første på markedet, der gengiver natten i farver! Du kan bruge den kompakte Aurora Sport i din hånd, men også fjernstyre og streame billeder live til din smartphone eller tablet. Den uovertrufne lysudgang kombineret med farvevision giver en fantastisk, unik seeroplevelse, især en mørk nat. 

SiOnyx Aurora Sport er i stand til at vise billeder i farver om dagen, i skumringen og om natten. Dette projiceres på en OLED-skærm i fuld farve. Derudover giver farvevision en meget mere naturlig reproduktion, da det er sådan, da det er lig, hvordan det ser ud ved højlys dag. Dette ændrer fuldstændigt din oplevelse i forhold til klassisk nattesyn i marineblå grøn eller sort og hvid. Kameraet er ikke særlig iøjnefaldende og har ikke en IR-stråle, der kan afsløre din position. De livlige farver hjælper dig med at observere dine omgivelser og giver dig lettere ved at identificere objekter. Kameraet har en optisk forstørrelse på 0,5x, som du kan forstørre op til 3x ved hjælp af en digital zoomeffekt. 

  

Foto og video lige som du vil have det

Kameraet giver dig mulighed for at tage billeder i henhold til dine egne præferencer. For eksempel kan du indstille lukkehastigheden for fotos - fra 1,5 sek til 1/8000 sek - men også billedhastigheden for videoer op til 60 fps til HD-optagelser. Derudover har Aurora Sport flere optagefunktioner, såsom HDR, selvudløser, time-lapse, panorama og burst-tilstand. Kameraet er udstyret med EIS (elektronisk billedstabilisering) for at kompensere for kamerarystelser og sløring. Optagelser kan gemmes direkte på et microSD-kort (ikke inkluderet). 

  

Streaming og fjernbetjening 

Alle SiOnyx-kameraer kan tilsluttes en Apple- eller Android-enhed (telefon og tablet) via Wi-fi. Så snart du har den gratis app - kan findes i PlayStore / AppStore som 'SiOnyx Aurora' - kan du fjernstyre det digitale natkamera, streame billeder live og lave samt dele optagelser. Ved hjælp af fjernfunktionen kan du f.eks. Fastgøre enheden til rækværket på din båd, mens du ser billederne i realtid på din tablet, og dermed navigerer selvom der er fuldstændigt mørkt. 

  

Anvendelse af SiOnyx Aurora Sport

Aurora Sport fokuserer specifikt på dig, der virkelig dyrker din hobby og er meget velegnet til udendørs aktiviteter såsom: Sejlads, fiskeri, stjernekig, skovvandring og enhver form for natfotografering eller navigation. Du kan bruge kameraet i enhver situation, hvor der er en vis form for resterende lys, såsom måneskin eller lys fra stjernerne. Hvis der derimod er tale om lukkede rum eller langdistanceobservationer, hvor der er komplet mørkt, kan der tilkøbes IR-lygte. I løbet af dagen og tusmørket kan du bruge den understøttende scene indstilling. Hvis du vil styre Sport eksternt, kan du placere den på ethvert konventionelt stativ via 1/4" gevindforbindelse. 

  

Hvordan fungerer de interne komponenter? 

Ved hjælp af patenteret ultralavssensorteknologi er CMOS-sensoren i stand til at reflekterer omgivelserne om natten i farver. Auroras kan 'se' på infrarøde bølgelængder på mere end 1100 nm. Med denne teknologi adskiller SiOnyx sig fra alle andre digitale og analoge nattekikkerter på markedet. 

Inkluderet er: 

1x Digital Color Night Vision Camera Aurora SPORT
1x Li-ion batteri
1x MicroUSB-kabel
1x Produkt- og sikkerhedsinstruktioner
1x fuldfarveemballage

Specifikationer:

Generation Gen. 2
Forstørrelse 0,5-3x
Diameter 19 mm
Nærfokusering fra 30 cm
Synsvinkel 40 grader
Farve muligheder Night vision green, Black & White, Full-color mode
Display Micro OLED full-color (1028x768
Foto/video 0.9MP (photo)/720p (video)
Operation temperatur -20 to +50 degrees Celsius
Batteri Li-ion batteri (inkluderet)
Mål 118 x 63 x 52mm
Vægt 254g

 

Trustpilot