Barr & Stroud Sprite Monokikkert 10x50

Model/Varenr.: H70200

799 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Barr & Stroud Sprite Monokikkert 10x50
Barr and Stroud Sprite 10x50 er ideel til dig, der ønsker en kompakt monokikkert uden at gå på kompromis med lystransmissionen. Det er nemlig en lysstærk monokikkert grundet den store frontlise på 50 mm. Det betyder, at du trods den kompakte størrelse stadig får detaljerige og kontrastfyldte billeder af det du studerer.

Kikkertens kompakte størrelse og en vægt på kun 400 gram gør den ideel til dine vandreture, hvor du ønsker at kunne spotte dyrene på din vejr samt udforske landskabet på tæt hold. Derudover medfølger der et bordstativ. Bordstativet er også kompakt i størrelse, og du kan derfor ugeneret have det med i tasken. Fordelen ved stativet er, at du ved at montere kikkerten herpå kan opnå rolige og stabile billeder, samtidig med at det er behageligt at observere i længere tid.


Kikkertens Opbygning
Kikkerten har fuldt multicoatet optik med BAK-4 prismer, så er du sikker på et skarpt billede med flot kontrast og god farvegengivelse. Kikkerten er samtidig 100% vandtæt og hindrer indvendig dugdannelse. Du kan derfor let medbringe den til alle slags udendørsaktiviteter unset vejrforholdene.

Derudover er kikkerten fremstillet i letvægts polycarbonat, som reducerer den samlede vægt og gør det ekstremt robust og holdbart. Yderst er en robust gummipanserbeklædning, der dæmper ujævnheder og beskytter dit Sprite monokikkert mod skrammer og skader.

Specifikationer

  • Fuldt multi-coatet optik
  • BAK-4 prismer
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
  • Twist-up øjestykker
     
Model 10x50
Forstørrelse 10x
Objektivlinse 50mm
Synsfelt 101/1000m
Nærfokusering  fra 5 meter
Vægt 400 g
Mål 162x80x62mm
Garanti 10 års limited garanti
Pakken består af Barr and Stroud Sprite Monokikkert, taske, bordstativ (12 cm), rengøringsklub og dæksler