Sky-Watcher Heritage 76 stjernekikkert

Model/Varenr.: H10212

799 kr. 899 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Heritage 76 stjernekikkert
Stjernekikkerten er ideelt til den unge astronom, der ønsker at nærstudere Månens mange kratere, dale og kontraster samt de store planeter i solsystemet. Heritage 76 er et dobsonian teleskop, hvilket betyder, at tubus er monteret på en base. Det er derfor utrolig let og nemt at transportere. Derudover kan det stå på en hylde på børneværelset, da det har en maks højde på 40 cm og kun vejer 1,75 kg. Stjernekikkerten har en tubusdiameter på 76 mm.

Teleskopet er specielt designet til at fejre det internationale år for astronomi og 400-året for Galileos første teleskop. Heritage 76 samler mere end 117x mere lys end med det blotte øje. Galileo Galilei studerede også nattehimlen for mere end 400 år siden, men hans teleskop var ikke nær så godt som dette. Teleskopet er også prydet med ordene "Galileo 400" og "International Year of Astronomy" samt nøgledatoer i Galileos levetid.

Observer Månen og planeter
Heritage 76 vil primært være velegnet til at studere Månens kratere og detaljer. Der vil I med en 140x forstørrelse få en fantastisk oplevelse af kraterne, dale og bakker. I kan også udforske de større planeter såsom Jupiter, Saturn og Mars. Sidst kan I også studere Solen og se solpletter. Dette må kun gøres med et solfilter.

Kom godt i gang

Der medfølger 2 stk okularer, som giver forstørrelse på 15x og 30x. Diameter på fokuser er 31,7mm og alle 1.25" / 31,7mm okularer og andet kan bruges på denne kikkert. Så en opgradering er altid muligt. Samtidig har teleskopet en søger med indbygget trådkors og en 5x forstørrelse på siden af teleskopet. Med denne søger kan du lokalisere objekter nemt og hurtigt for så at se disse i selve okularet med forstørrelse.

De to medfølgende okularer er blevet specielt opgraderet til Super Modified Achromats i højere kvalitet for at øge din seerglæde. Teleskopet accepterer standard 1,25" tilbehør, så forstørrelsesområdet nemt kan udvides yderligere 1,25" okularer og/eller Barlow linse. Teleskopet kan nemlig forstørre omkring 140x og det er derfor muligt at opnå højere forstørrelse ved at tilkøbe ekstra okularer eller en barlow linse.

Det ukomplicerede manuelt betjente Dobsonian alt-azimuth-montering gør det til et praktisk, meget bærbart, grab-and-go-system. Det komplette teleskop og montering kommer fuldt samlet lige ud af æsken.
Leveres i gaveæske.

Tag billeder med din smartphone
Smartphoneadapteren monteres på okularet og derefter sætter du din telefon heri (medfølger ikke)

Astrofotografering med DSLR kamera er ikke anbefalet med dette teleskop.

Objektivdiameter 76mm
Brændvidde

300mm f/4

Okularer, 1.25" 25mm - 10mm
Forstørrelser 12x, 30x
Samlet vægt 1,75 kg
Maks højde 40 cm
Pakken består af Heritage 76 tubus, AZ base i træ, 2 okularer 10 mm og 25 mm, søger 5x24, engelsk manual
Titel Type Størrelse Manual
Heritage-76-manual-engelsk.pdf PDF 227.34KB Manual