Celestron Dughætte DX til C6 og C8

Model/Varenr.: C94018

399 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Dughætte DX til C6 og C8
Celestron dughætte DX er et vigtigt tilbehør, der beskytter din tubus, når du er ude at observere.

Dughætten forhindrer overskydende fugt i luften i at danne kondens på korrektorlinsen. En dughtte hjælper også med at blokere spredt lys i at trænge ind i teleskopet for bedre visning og astroimaging. Brug dughætten DX på dine 6" og 8" Schmidt Cassegrain, EdgeHD og RASA (med enkelt svalehale) .Konstruktion

Dughætten DX giver en perfekt, brugerdefineret pasform designet specifikt til 6" og 8" Celestron optiske rør. Dew Shield er bygget af slidstærkt PE-plastik, der er fleksibelt, men stærkt. Ekstra polstring er blevet tilføjet ved rørets fastgørelseskant for at skabe en stærkere pasform på det optiske rør. Det filtbeklædte interiør absorberer eventuelt yderligere strølys og overdreven fugt og skaber optimal kontrast ved visning og billeddannelse. Den store svalehaleudskæring er gjort både bredere - for at rumme en 4" brede svalehaleskinner, såvel som dybere for at skabe en mere solid forbindelse med det optiske rør.

Det er nemt at fastgøre dughætte på din tubus takket være velcro-fastgørelsespunkterne. Uanset om din tubus er 6" eller 8", skal du blot justere velcroen for den korrekte pasform.

For at spare plads, når den ikke er i brug, kan du rulle dindughætte op for nem transport og opbevaring.