• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Udeliv

Når du nyder friluftslivet og tiden udenfor, er det vigtigt, at du har det rette udstyr og tilbehør. Det gælder, uanset om du er på camping, vandretur, jagt eller noget helt fjerde. Derfor kan du her på siden tage et kig på det store udvalg af diverse tilbehør, såsom bestiksæt, drikkedunke, foldestole, lommelygter og meget andet.

Hos Kikkertland fører vi velkendte mærker, så du er garanteret produkter i topkvalitet. Udforsk vores sortiment herunder. 
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Få den bedste tur med tilbehør til friluftsliv og udeliv

Når du er ude i den smukke natur - uanset om det er i Danmark eller i udlandet - er det rette tilbehør og udstyr med til at skabe den allerbedste oplevelse. Du kan derfor med fordel tage et kig på udvalget her på siden, hvor du blandt andet kan købe:

 • Bestiksæt med både kniv og gaffel samt ske til dine måltider
 • En stor drikkedunk til væske
 • Vandtætte kompas til at finde vej under alle forhold
 • Lommelygter til at kunne se i mørket
 • Kikkerter til at få alle detaljerne med
 • En rummelig rygsæk til at bære det hele i

Som du kan se herover, er der rig mulighed for at kunne finde noget, som du kan bruge, når du handler online hos Kikkertland.dk. Du kan med fordel også tage et kig på vores udvalg af outdoor-udstyr, hvor du også kan bestille et væld af nyttige produkter til udelivet.

Spis i det fri med et praktisk bestiksæt

Hos Kikkertland.dk kan du købe et smart og praktisk bestiksæt, der lader dig nyde et måltid under den åbne himmel. Bestiksættet ankommer i en lille pose, som du kan opbevare bestikket i, så det ikke kommer i kontakt med andet og dermed forbliver rent. Derudover er bestikket foldbart, hvilket betyder, at du let kan tage det med på farten i jakkelommen eller rygsækken. 

Med et foldeligt bestiksæt fra Kikkertland.dk kan du spise alt lige fra fast føde til suppe. Sættet indeholder nemlig både kniv og gaffel samt en ske. Læg varen i din kurv, og bestil online. Så sørger vi for leveringen til dig. 

Husk lappegrejet til cykelturen

Uanset om du skal på en kort cykeltur ud til et shelter, eller om du skal på en længere cykelferie, er det en fordel at have lappegrej med. Så er du nemlig sikker på, at du kan fortsætte turen, hvis uheldet er ude, og du punkterer. Hos Kikkertland kan du købe en pakke med alt, du skal bruge til at lappe et punkteret cykeldæk. Vores lappegrej inkluderer blandt andet:

 • Dækjern
 • Metalsliber
 • Tornfjerner
 • Små, store og mellem lapper

Så hvis du er afhængig af en funktionsdygtig cykel, så anbefaler vi på det kraftigste, at du medbringer noget lappegrej. Holder du også meget øje med den smukke natur, du cykler rundt i? Så kan en af vores naturbøger gøre dig endnu klogere på blandt andet planter, fugle og meget andet.

Husk rigeligt med vand

Det kan være fysisk hårdt at nyde friluftslivet - specielt i sommervarmen. Det er derfor vigtigt at huske rigeligt med vand, så du ikke dehydrerer. Hos Kikkertland.dk kan du købe en stor drikkedunk, så du ikke løber tør for væske i løbet af vandreturen, jagten, campingen eller andre aktiviteter i naturen.

Den store drikkedunk er forsynet med en skulderrem, så du hele tiden kan have den lige ved hånden. Derudover er den dækket af en taske med en lomme, hvori du kan opbevare din telefon, din pung dine nøgler eller noget helt fjerde. Bestil i dag hos Kikkertland.dk.

Kompas: En kompakt og funktionel vejviser

Det er svært at finde et sted i naturen, hvor du kan lade din telefon op, og hvis du skal være i udelivet i længere perioder ad gangen, kan din telefon ikke altid holde strøm, til du er hjemme igen. Derfor kan det være meget praktisk med et kompas, der virker til hver en tid. Et kompas er nemlig en fantastisk vejviser, som du altid har lige ved hånden. 

Du kan bruge kompas fra Kikkertland.dk under alle vejrforhold, da de er vandtætte med et militært udseende. Derudover er der lysende markører, så du kan bruge kompasset selv under dårlige lysforhold. Det er altså en perfekt følgesvend, når du nyder friluftslivet og ikke kan bruge telefonen til at finde vej. Du kan med fordel også udforske vores sortiment af kikkerter, som du kan finde både med og uden kompas til blandt andet marine brug.

Køb en foldestol til friluftsliv

Er du tit ude at fiske, på jagt eller på camping? Så står du måske ofte stille i lange perioder ad gangen. Her kan en praktisk foldestol gøre ventetiden mere komfortabel. Du kan nemlig let og hurtigt finde den frem, når du skal bruge den, og folde den sammen, når det er tid til at bevæge sig videre. En foldestol fra Kikkertland.dk vejer lidt og er nem at have med på tur, da du kan pakke den sammen til en kompakt størrelse. 

Se hele udvalget af tilbehør til friluftsliv, og bestil hos Kikkertland

Gå på opdagelse i hele udvalget af tilbehør til friluftslivet her på siden, og bestil en ny rygsæk, en lommelygte, et bestiksæt, en stol, noget helt andet eller det hele på samme tid i dag. Hos Kikkertland har vi et bredt udvalg af alverdens varer, som du kan bruge både inde og ude. Du er også velkommen i vores butik i Aalborg. Her kan du få en snak med vores specialister, som kan guide dig i valg af det bedste valg af udstyr til udelivet.
 

Trustpilot