Celestron Månekort

Model/Varenr.: C93704

99 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Månekort
Celestron er gået sammen med månekartograf Ralph Aeschliman for at lave et tosidet månekort. Dette kvalitetskort giver dig en fantastisk måde at blive fortrolig med Månen, vores naboverden. Uanset om du leder efter Lacus, Maria, Montes eller Valles, vil Månekortet hjælpe dig med at navigere i månelandskabet med tillid. Du kan observere funktioner med dit teleskop og lokalisere dem på kortet eller omvendt. Dette kort indeholder også en mappe over alle de vigtigste måneregioner med koordinater til at finde dem.

På bagsiden af kortet er der nærbilleder og information om de mest spændende måneområder at udforske. Du finder også billeder af de nordlige og sydlige polarområder til reference. Se tips til måneobservation for praktiske oplysninger om brugen af dit teleskop eller din kikkert til at udforske Månen.

Celestrons månekort er vandtæt, rivefast og kan foldes til en 8" x 4" størrelse, hvilket gør det nemt at tage med på din næste campingtur, stjernefest eller aften i din baghave. Når det ikke er i brug, vil månekortet være en stilfuld dekorativ plakat på din væg. Det er en fantastisk skærm til dit klasseværelse eller astronomiklub.

Uanset om du lige er begyndt eller en avanceret observatør, vil du finde dig selv i at se Månen igen og igen; få observatørens kort over månen til at være din guide.

OBS: Kortet er på engelsk.