Starfinder 60 Stjernekikkert

Model/Varenr.: A640

799 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Starfinder 60 stjernekikkert
Starfinder 60 er en god begynder stjernekikkert, da den er nem at betjene for nybegynderen eller den unge forsker. I kan derfor let komme i gang med at udforske nattehimlen med denne stjernekikkert. Vi anbefaler den fra ca. 6 års alderen. Vær opmærksom på, at en voksen vil skulle hjælpe.

Stjernekikkerten leveres med et stabilt alminiums stativ. Stativet er et AZ stativ, hvilket er let at betjene. Dette gør det nem at bevæge teleskopet i både azimut og højde. For begyndere har det den fordel, at du ikke behøver at justere teleskopet inden brug. Opsætning er hurtig og ligetil. Slå stativet op og monter teleskopet, så er du klar til at komme igang.

Der medfølger okularer til teleskopet, som giver forskellige forstørrelser. Der er også 2x Barlow linse med, som dobler forstørrelsen på hver enkelt okular, så du ialt har 6 forstørrelser: 30x, 60x, 48x, 96x, 150x og 300x. Dog vil 300x være for stor forstørrelse til teleskopet. Vi anbefaler derfor, at du anvender de resterende forstørrelser.

Udforsk Månen
Starfinder 60 vil primært anvendes til at udforske Månens krater, toppe og dale. Observer derfor de mange detaljer, som Månen byder på - og opdag noget nyt hver gang! Derudover vil det være muligt at se de større planeter i vores solsystem såsom Jupiter og Saturn. Vær opmærksom på, at disse planeter vil være mindre detaljefyldte end Månen, da de befinder mange millioner kilometer længere væk. Som en ekstra bonus kan stjernekikkerten bruges til at observere landskabet (dog vil billede være spejlvendt - højre/venstre). Du kan derfor også få gavn af stjernekikkerten i dagstimerne.

Det er muligt at tilkøbe et solfilter, så I kan observere Solen og se solpletter.

 

Objektivdiameter 60mm tubus / tubus-længde 60 cm
Brændvidde 600mm (f/10)
Okularer, 1.25"

SR4mm H12.5mm H20mm

Forstørrelser 30x, 60x, 48x, 96x, 150x, 300x
Tilbehør medflg.

5x24 søger, 2x barlow linse

Stativ Aluminium AZ stativ med højde på max 110cm 
Vægt 2,5 Kg
Pakken består af  60mm tubus | AZ-stativ | 3 stk okularer | 1 stk 2x barlowlinse | 5x24mm søger | Manual
Titel Type Størrelse Manual
manual-starfinder60-Dansk.pdf PDF 585.64KB Manual