AGM Termisk Kikkert TM15-384

Model/Varenr.: AGM121207

8.999 kr. 9.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

AGM Termisk kikkert TM15-384
Er en yderst anvendelig termisk spotter/monokulær kikkert/kamera. Dette termiske kamera har en 384x288 detektor (12μm), et 15mm objektiv og et stort synsfelt på 17,5 grader. Dette gør AGM TM15-384 velegnet til generelle observationer på korte og mellemlange afstande.

Kikkerten har en opdateringshastighed på 50 Hz, så den giver billeder i realtid. Det betyder, at du nemt kan spore bevægelige mål helt uden forsinkelse. Det termiske billede projiceres på en fuldfarveskærm med 1280 x 960 pixels. Den termiske fremviser har en optisk 1,5x forstørrelse og en digital zoom på 2x, 4x og 8x forøgelse. Det maksimale zoom er således 12x.

Afstand
Kameraet kan registrere objekter op til en afstand på 708 meter. Dette er den afstand, du ser "noget" og skal ikke forveksles med identifikationsafstanden (kun med identifikation kan du f.eks. bestemme, om den person, du ser, er mand eller kvinde). Synsfeltet er 17,5 gange 13,1 grader. Takket være den automatiske fokusering behøver du ikke fokusere manuelt hele tiden.

Nyttige funktioner 
Du kan få vist miljøet omkring dig efter dine præferencer ved hjælp af fire farvepaletter: White hot, Black hot, Red hot og Fusion (også kendt som Rainbow). Termokameraet har desuden en såkaldt Hot Track-funktion, der øjeblikkeligt "pinpointer" dyr/mennesker med markører. Du kan også måle den omtrentlige afstand til mennesker, genstande eller dyr ved hjælp af funktionen "Afstandsmåling". Derudover kan du også justere kontrasten og lysstyrken i fem niveauer.

Brug den som kamera 
Med denne termiske kikkert/kamera kan du lave endeløse optagelser. Dine billeder og videoer gemmes automatisk i den interne 8 GB hukommelse. Ved hjælp af en Wi-fi forbindelse eller via det medfølgende USB-C kabel kan du nemt overføre dine optagelser og billeder til din smartphone, tablet, laptop etc. Derudover kan du også live streame billeder til din smartphone eller tablet. Til dette har du brug for den gratis T-Vision app, tilgængelig til iOS og Android. Dette giver dig mulighed for at fjernstyre det termiske billedkamera og også tage optagelser. Forbindelsen er via Wi-Fi.

Fysiske karakteristika
Takket være IP67-certificeringen kan du bruge enheden under mange (vejr)forhold. Dette gør kameraet vand- og støvtæt og i stand til at modstå et fald på 1,5 m på beton. Selv ved ekstreme temperaturer (-20°C til +55°C) kan du bruge kameraet uden problemer. AGM Taipan har et internt Li-ion batteri, der kan holde i op til 7,5 timer. En standby-tilstand er også tilgængelig for at forlænge driftstiden yderligere.

I pakken 

  • 1x termisk kikkert
  • 1x objektivdæksel 
  • 1x okularhætte 
  • 1x USB -kabel 
  • 1x bærerem 
  • 1x linse klud 
  • 1x bæretaske 
  • 1x engelsk manual

 
 

Detector type: 384x288 VOx (17µm)
Display:  1280x960 FLCOS (Quad-VGA)
Observations indstillinger: Thermal image only, Hot Track mode
Fokus: Fixed Focus
Synsfelt: 17x13
Detection distance: Close range (max. 200m), Short-range (max. 500m)
Brugbar ift.: jagt, naturobservationer, privatbrug osv.
Farver: White Hot, Black Hot, Rainbow, Fusion, Red Hot, Hot Track
Plads: 8GB
Opdateringshastighed: 50hz
Kan optage: Ja
Zoom: 1x-8x
Vægt 290
Mål: 158x61x57
Strøm: Li-Ion batteri (opladekabel inkluderet) 
Vandtæt og holdbarhed: IP67 vandtæt og holdbar op til 1 m fald på beton