AGM Termisk Kikkert Fuzion TM35-640

Model/Varenr.: AGM121221

24.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 8-10 dage
stk.

FUZION LRF TM35-640
Et avanceret fusionskamera som har en 640x512 detektor (12µm), en 35 mm objektivlinse og en laserafstandsmåler. Med fusion kombineres et termisk billede med digitalt (optisk) nattesyn, hvilket tilføjer en ny dimension til termisk billeddannelse. Med dette omfang kan du se ud over naturens grænser og nyde godt af en synsafstand på helt op til 1,7 kilometer.

Hvad er billedfusion egentlig?
"Image fusion" inkorporerer den nyeste teknologi og giver en blanding af et termisk billede og et sort/hvidt optisk nattesynsbillede. Mens miljøet i det synlige billede vises i klarhed (sort/hvid), bliver de varmeste genstande på billedet øjeblikkeligt synlige baseret på deres varmekilde. For eksempel kan du se træerne i skoven med fuld detalje, mens omridset af et menneske/dyr er fremhævet i varmebaseret farve.

Funktioner

AGM Fuzion LRF er et ægte 4-i-1 kamera. For udover billedfusion (som er en blanding af termisk og nattesynsbillede) kan du også slå en af ​​de to funktioner fra. For eksempel kan du kun bruge termisk billeddannelse til nemt at opdage mennesker eller dyr uden at blive distraheret af resten af ​​miljøet. Ønsker du kun at se omgivelserne i synligt billede, kan du også vælge kun at bruge nattesyn. Du kan bruge denne funktion i alle situationer, hvor der er nogen form for restlys til stede, som fx. stjernelys, klar himmel eller lygtepæle, der er på afstand. Endelig kan du bruge AGM Fuzion LRF som digitalkamera om dagen.

AGM TM35-640 LRF har et 35 mm objektiv. Dette giver en optisk forstørrelse på 2x, som du kan øge til 16x med et digitalt zoom. På grund af det store synsfelt på 12,5 x 10 grader ser du en stor del af miljøet. Billedet projiceres i realtid (50hz) på en 0,39" OLED-skærm med en opløsning på 1024x768. Lysstyrke og kontrast kan justeres. Ved hjælp af den manuelle fokusering kan du altid fokusere omgivelserne efter din egen præference. CMOS-sensoren, som giver det optiske billede, er i stand til at "se" ved en bølgelængde på 400 til 1000 nm. Dette giver dig et klart billede selv i mørke situationer.

Billede og video
Alt, hvad du ser, kan du fange i billeder og videoer. Disse er gemt på den interne 16GB hukommelse. Du kan også forbinde fremviseren med Wi-Fi. Dette giver dig mulighed for at se live via din smartphone/tablet, fjernstyre kameraet og tage optagelser på afstand. Det kan du for eksempel gøre med den gratis T-Vision app, som er tilgængelig til både Android og iOS.

Specifikationer for laseren
Ved hjælp af den indbyggede laserafstandsmåler kan du måle afstande til dyr, mennesker og genstande. Afstanden til det mål, du fokuserer på, vises på displayet. Laserstrålen har en rækkevidde på op til 600m og en nøjagtighed på omkring 1m. Laseren har en bølgelængde på 905nm, er klassificeret i Laser Safety Class 1 og er derfor øjensikker. Dette er den højeste sikkerhedsklasse, men på trods af dette anbefales det stadig ikke at kigge ind i kilden eller strålen.

Fysiske egenskaber
På højre side af kroppen på kikkerten er der en behagelig håndrem i læder. Strøm leveres af et 18650 batteri (to genopladelige batterier og en oplader er inkluderet som standard). Dette giver en brugstid på ikke mindre end fem timer, som du kan forlænge ved at bruge standby-tilstand. Du kan også tilslutte en ekstern strømkilde såsom en powerbank eller kontinuerlig strømforsyning. Kameraet er nemt at bære takket være dets lette vægt og kompakte størrelse. Dens IP67-certificering betyder også, at den yder optimalt i barske vejrforhold og udfordrende miljøer.

Anvendelse AGM Fuzion TM35-640 LRF
TM35-640 LRF er topmodellen i AGM Fuzion-serien. Det giver dig det maksimale med hensyn til klarhed, kvalitet, synsafstand, synsfelt og mulighed for at bruge laserafstandsmåleren. Kameraet kan hurtigt registrere skjulte mennesker og dyr, selv under ekstreme forhold som fuldstændigt mørke, tåge, regn, sne osv. Fordi den har en afstandsmåler, er Fuzion LRF yderst velegnet til brug under jagt, security og naturobservationer. Gennem en kombination af termisk billeddannelse og nattesyn ser du miljøet mere realistisk. Dermed vil du se meget flere detaljer og meget bedre dybde sammenlignet med et traditionelt termisk kamera. Dette produkt kan bruges af den professionelle såvel som den krævende entusiast.

Inkluderet er: 

 • 1x termisk kikkert
 • 1x integreret afstandsmåler
 • 1x USB-A til USB-C kabel
 • 1x USB-A til mikro-USB-kabel
 • 2x 18650 batteri (genopladeligt) 
 • 1x batterioplader
 • 1x strømadapter (EU-type)
 • 1x linse klud
 • 1x emballage i fuld farve 
 • 1x engelsk manual
   
Detector type: Digital night vision, Fusion camera
Display:  0.39" OLED (1024x768)
Observations indstillinger: Fusion, Thermal image only, Night vision only, Scouting, Hot Track mode
Fokus: Manuelt fokus
Detection distance: Medium-afstand (max. 1.000m), Lang afstand (max. 1.500m), Ultra lang afstand (> 1.500m)
Brugbar ift.: Security, redningsaktioner, jagt, natur observationer, politi / forsvar, privat brug
Plads: 16GB
Opdateringshastighed: 50hz
Kan optage: Ja
Zoom: 2x-16x
Vægt 520
Mål: 168x87x74
Strøm: Genopladeligt 18650 batteri (medfølger)
Vandtæt og holdbarhed: IP67 vandtæt og holdbar op til 1 m fald på beton
Garanti 3 år

Titel Type Størrelse Manual
AGM-Fuzion-Manual.pdf PDF 1.08MB Manual