AGM Termisk Kikkert Fuzion TM25-384

Model/Varenr.: AGM121220

17.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

AGM FUZION TM25-384
Fra amerikanske AGM Global Vision tilføjer en helt ny dimension til termisk billeddannelse: fusion. Med fusion blandes termisk billeddannelse med digitalt nattesyn. Fuzion TM25-384 har en højkvalitets 384x288 VOx-detektor (12µm), et "ultra-lavt lys" CMOS-sensor og et 25 mm objektivobjektiv. Dette giver dig en synsafstand på op til 1,2 kilometer. 

Hvad er billedfusion egentlig?
"Image fusion" inkorporerer den nyeste teknologi og giver en blanding af et termisk billede og et sort/hvidt optisk nattesynsbillede. Miljøet i det synlige billede vises i klarhed samtidig med at de varmeste genstande på billedet øjeblikkeligt bliver synlige baseret på deres varmekilde. For eksempel kan du se træerne i skoven med fuld detalje, mens omridset af et menneske/dyr er fremhævet i en farve.

Fusion, termisk billede, nattesyn og optisk billede
AGM Fuzion har 4 forskellige funktioner. For udover billedfusion kan du også slå en af ​​de to funktioner fra. Altså du kan bruge den som enten termisk, til kun at se omrids af varmelegemer som fx. dyr og mennesker, som natkikkert hvor du ser hele miljøet i et synligt billede, eller som en blanding af disse to. Natkikkert funktionen kan bruges alene i alle situationer, hvor der er nogen form for restlys til stede, som fx stjernelys, klar himmel eller lygtepæle, der er på afstand. Endelig kan du bruge AGM Fuzion som digitalkamera i løbet af dagen.

Funktioner
AGM TM25-384 har en linsediameter på 25 mm. Dette giver en optisk forstørrelse på 2,5x, som du kan øge til 20x med en digital zoom. Med et synsfelt på 10,5 x 8 grader kan du se en stor del af omgivelserne. Billedet vises i realtid (50hz) på en knivskarp 0,39" OLED-skærm (1024x768 opløsning). Du kan manuelt selv justere kontrast og lysstyrke. CMOS-sensoren, som leverer det optiske billede, er i stand til at "se" en bølgelængde på 400 til 1000 nm. Dette giver dig et klart billede selv i mørke situationer.

Billede og video
Alt, hvad du ser, kan du tage billeder og videoer af. På det interne 16GB hukommelse kan du med lethed gemme dine billeder og videoer. Du kan også tilslutte fusionskameraet til Wi-fi, så du kan se live via din telefon eller tablet og fjernstyre fusionskameraet. Det kan du for eksempel gøre med den gratis T-Vision app, som er tilgængelig til både Android og iOS.

Fysiske egenskaber
Kikkerten har en behagelig håndrem i læder. Kikkerten drives af det medfølgende genopladelige 18650 batteri. Dette giver en brugstid på ikke mindre end fem timer, som du kan forlænge ved at bruge den automatiske nedlukningstilstand. Kikkerten kan også tilsluttes en ekstern strømkilde såsom en powerbank eller kontinuerlig strømforsyning. IP67-certificeringen betyder også, at den yder optimalt i barske vejrforhold og udfordrende miljøer.

I pakken

 • 1x termisk kikkert
 • 1x USB-A til USB-C kabel
 • 1x USB-A til mikro-USB-kabel
 • 2x 18650 batteri (genopladeligt) 
 • 1x batterioplader
 • 1x strømadapter
 • 1x linse klud
 • 1x emballage i fuld farve 
 • 1x engelsk manual
   
Detector type: Digital night vision, Fusion camera
Display:  0.39" OLED (1024x768)
Observations indstillinger: Fusion, Thermal image only, Night vision only, Scouting, Hot Track mode
Fokus: Manuelt fokus
Detection distance: Short-range (max. 500m), Medium-range (max 1.000m), Long-range (max. 1.500)
Brugbar ift.: Jagt, natur observationer og privat brug
Plads: 16GB
Opdateringshastighed: 50hz
Kan optage: Ja
Zoom: 2,5x-20x
Vægt 470
Mål: 161x87x51
Strøm: Genopladeligt 18650 batteri (medfølger)
Vandtæt og holdbarhed: IP67 vandtæt og holdbar op til 1 m fald på beton
Garanti 3 år