ZEISS Termisk Kikkert DTI 4/35

Model/Varenr.: Z527435

27.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 12-16 dage
stk.

ZEISS Termisk Kikkert DTI 4/35
Naturen sover aldrig. Og passionen for jagt hviler heller ikke. Vi kan stole på vores intuition - på vores følelse for spillet. For absolut sikkerhed er det rigtige udstyr afgørende. ZEISS DTI 4 er et termisk billedkamera udviklet af ZEISS, der yder sit bedste både fra et hævet skjul og ved stalking. Med en højopløsningssensor på 640 × 512 og ZSIP leverer den højkontrast, detaljeret billedkvalitet overalt på din jagtmark – selv over lange afstande.

ZEISS DTI 4/35 er det ideelle termiske kamera til krævende jagt i skovområder. Takket være det store synsfelt på 26 meter på 100 meter i kombination med dens bedste billedbehandlingskvalitet, giver ZEISS DTI 4/35 dig mulighed for at registrere varmekilder i detaljer, selv når du stalker i de mest skjulte områder.

Observation
Forskellige miljøsituationer kræver en forskellige indstillinger. DTI 4 har tre forudprogrammerede observationstilstande: universal, detect og tåge. Opdag-tilstand fremhæver f.eks. varmekilder endnu mere, samtidig med at den kolde baggrund reduceres. Dette giver dig mulighed for at se dyr bag træer og buske bedre end før.

Den nye 640 x 512 sensor tilbyder højere billedopløsning for bedre billedkvalitet ved alle zoomniveauer, samt et længere registreringsområde med mindre støj ved samme zoomniveau sammenlignet med en mindre sensor.
Som et resultat giver den flere detaljeregistrering på større afstande
.


Når man er på jagt, er den nærmeste strømkilde ofte langt væk. Du har normalt brug for en bærbar oplader for at sikre, at de ikke løber tør for strøm - hvilket betyder ekstra vægt og udstyr at huske på. Med en imponerende lang batterilevetid på 7 timer vil DTI 4-modellerne holde nok opladning til to til fire jagter. Forlæng batteriets levetid yderligere ved at aktivere den smarte standby-funktion.


Funktioner
The Movement Alert sporer den varmeste varmekilde på billedet og giver jægeren besked, når denne varmekilde bevæger sig. LED'en på toppen af enheden begynder at blinke, eller displayet tændes. Det er således muligt at overvåge et stort område uden at holde kameraet hele tiden.

ZEISS DTI 4/35 tilbyder 8 forskellige farvetilstande, så du kan vælge den indstilling, der passer bedst til dine behov. Black Hot og White Hot giver billeder med høj kontrast. Ved observation i områder med kraftig vegetation muliggør Red Hot hurtig detektering af varmekilder. Regnbuefarvetilstand er ideel til at identificere selv de mindste temperaturforskelle. Derudover er fire farvetilstande blevet redesignet for at reducere skærmens blænding i mørke omgivelser og reducere anstrengelser for øjnene. Red Hue-tilstand tilpasser dine øjne til mørket. Dark Hue er behagelig for dine øjne, fordi den bruger farve med lav luminescens. Green Hue viser masser af detaljer ved lav skærmlysstyrke, og Night Eye fremhæver de varmeste områder af termobilledet i en behagelig sepia-tone.

ZEISS DTI-kameraer har en High Frame Rate på 50 Hz. Dette refererer til det antal gange i sekundet, din skærm kan gentegne billedet. En højere billedhastighed på skærmen resulterer i reduceret flimren af billedet, hvilket reducerer øjenbelastningen ved brug i flere timer ad gangen.

Picture-in-Picture funktionen på ZEISS DTI gør det muligt at overlejre det zoomede billede på det visuelle billede. Denne funktion hjælper med at holde øje med det dyr, du observerer i zoomtilstand, selv når det foretager pludselige bevægelser.


I Hot Traking tilstand er den varmeste kilde i billedet indrammet med en rød firkant. Det er derfor nemmere at finde varmekilder i tæt bevoksede områder og spore dem.

Du kan bruge Compass Overlay til at bestemme retningen af et mål eller få dine egne pejlinger. Dette kan være særligt nyttigt til observation, eller hvis du er ude på jagt med en ledsager og ønsker at diskutere forskellige mål.


Display resolution 1024x768
Blænde f/1.0
Sensor resolution 640 x 512
Optical magnification 2
Maximum digital zoom 4x
Zoom steps 1x-4x
Synsfelt v/100 m

26 m

Rækkevidde 1845 meter
Power supply Li-Ion Battery - 7 timers levertid
Operating temperature, ºC -10 til +50
Hukommelse, intern 32 GB
WLAN frequency 2.4 Ghz
Bluetooth Nej
Livestream funktion Ja
Mål

193 x 60 x 65 mm

Vægt 430g