ZEISS Termisk Kikkert DTI 4/50

Model/Varenr.: Z527450

30.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 12-16 dage
stk.

ZEISS Termisk Kikkert DTI 4/50
Naturen sover aldrig. Og passionen for at observere den hviler heller ikke. Selvom erfarne fuglefolk allerede har et væld af viden, er det rigtige udstyr afgørende for absolut sikkerhed. ZEISS DTI 4 er et termisk kamera, der altid yder sit bedste. Med sin kompakte størrelse, en højopløsningssensor på 640 × 512 og ZSIP leverer den højkontrast, detaljeret billedkvalitet overalt – selv over lange afstande.

I landdistrikterne bliver observationsområdet vigtigt, ZEISS DTI 4/50 er det perfekte valg takket være dens enorme detektionsområde. Opdag varmekilder klart og med høj kontrast på afstande på op til 2.635 meter og identificer selv de mindste detaljer i skarp billedkvalitet takket være ZSIP.

Observation
Den nye 640 x 512 sensor tilbyder højere billedopløsning for bedre billedkvalitet ved alle zoomniveauer, samt et længere registreringsområde med mindre støj ved samme zoomniveau sammenlignet med en mindre sensor. Derfor vil du kunne observere langt flere detaljer på længere afstande med denne nye termiske kikkert fra ZEISS.

Når man er ude i naturen, er den nærmeste strømkilde ofte langt væk. Du har normalt brug for en bærbar oplader for at sikre, at din enhed ikke løber tør for strøm - hvilket betyder ekstra vægt og ekstra udstyr, du skal huske på. Med en imponerende lang batterilevetid på 7 timer vil DTI 4-modellerne holde nok opladning til to til fire ture. Forlæng batteriets levetid yderligere ved at aktivere den smarte standby-funktion.


Funktioner
The Movement Alert sporer den varmeste varmekilde på billedet og giver jægeren besked, når denne varmekilde bevæger sig. LED'en på toppen af enheden begynder at blinke, eller displayet tændes. Det er således muligt at overvåge et stort område uden at holde kameraet hele tiden.

ZEISS DTI 4/50 tilbyder 8 forskellige farvetilstande, så du kan vælge den indstilling, der passer bedst til dine behov. Black Hot og White Hot giver billeder med høj kontrast. Ved observation i områder med kraftig vegetation muliggør Red Hot hurtig detektering af varmekilder. Regnbuefarvetilstand er ideel til at identificere selv de mindste temperaturforskelle. Derudover er fire farvetilstande blevet redesignet for at reducere skærmens blænding i mørke omgivelser og reducere anstrengelser for øjnene. Red Hue-tilstand tilpasser dine øjne til mørket. Dark Hue er behagelig for dine øjne, fordi den bruger farve med lav luminescens. Green Hue viser masser af detaljer ved lav skærmlysstyrke, og Night Eye fremhæver de varmeste områder af termobilledet i en behagelig sepia-tone.

ZEISS DTI-kameraer har en High Frame Rate på 50 Hz. Dette refererer til det antal gange i sekundet, din skærm kan gentegne billedet. En højere billedhastighed på skærmen resulterer i reduceret flimren af billedet, hvilket reducerer øjenbelastningen ved brug i flere timer ad gangen.

Picture-in-Picture funktionen på ZEISS DTI gør det muligt at overlejre det zoomede billede på det visuelle billede. Denne funktion hjælper med at holde øje med det dyr, du observerer i zoomtilstand, selv når det foretager pludselige bevægelser.


I Hot Traking tilstand er den varmeste kilde i billedet indrammet med en rød firkant. Det er derfor nemmere at finde varmekilder i tæt bevoksede områder og spore dem.

Du kan bruge Compass Overlay til at bestemme retningen af et mål eller få dine egne pejlinger. Dette kan være særligt nyttigt til observation, eller hvis du er ude på jagt med en ledsager og ønsker at diskutere forskellige mål.


Display resolution 1024x768
Blænde f/1.0
Sensor resolution 640 x 512
Optical magnification 1,5
Maximum digital zoom 4x
Zoom steps 1x-10x
Synsfelt v/100 m

38 m

Rækkevidde 2.635 meter
Power supply Li-Ion Battery - 6,5 timers levertid
Operating temperature, ºC -10 til +50
Hukommelse, intern 16 GB
WLAN frequency 2.4 Ghz
Bluetooth Ja
Livestream funktion Ja
Mål

230 x 62 x 68 mm

Vægt 690g