Vanguard Spirit XF Kikkert

Model/Varenr.: V1025

Pris fra 999 kr. 1.399 kr.


Vanguard Spirit XF kikkert
Vanguard Spirit XF er en fremragende kikkert med utrolig lysstærk optik. Det betyder, at kikkerten er ideel til dine næste store naturoplevelser - uanset om det er vandreture i udlandet, nærstudering af fuglene i din have eller den årlige jagttur. Du er nemlig sikret lyse og detajlerige billeder af landskabet og dyrenes kendetegn.

Lysstærk kikkert
Kikkerten har fasecoated BAK-4 prismer kombineret med multicoatede linser. Fasecoating bliver anvendt i de bedste kikkerter, da det optimerer lystransmissionen markant. Du vil derfor opleve

1) en høj detaljegrad når du blandt andet studerer udsigten. Det vil give dig en bedre oplevelse af naturen og gøre det muligt at opdage selv de mindste detajler skjult i skoven og i dyrene.
2) en overlegen farvegengivelse, der er tro mod de naturlige farver. Det betyder, at du vil opdage flere nuancer i fuglenes fjer og i træernes blade end med en kikkert, der ikke har fasecoated optik.
3) lyse og klare billeder selvom lysforholdene ikke er optimale. Derfor vil kikkerten også være ideel til jagt, da du selv i skumringen får alle detaljerne med på rådyrene.

Kikkertens opbygning
Vanguard Spirit XF er lavet til alle vejrudfordringer takket være 100% vandtæthed og anti-dug egenskaber. Du kan derfor trygt medbringe den selvom regnen drypper fra træernes toppe eller det udenlandske klima er fugtigt. Derudover har kikkerten twist-up øjestykker, som gør den behagelig at anvende både med og uden briller. Centerfokuseringen har en passende størrelse, der gør det let at stille skarpt på landskabets detaljer samtidig med, du hurtigt kan skifte fokus fra rådyret på marken til fuglen i luften.

Kikkerten er fremstillet i kvalitetsmaterialer med en robust og mønstret gummiarmering yderst. Mønstret i gummiarmeringen sikrer dig et fast greb og gør kikkerten lettere stødsikker. I kombination med et åben bro-design vil du opleve, at kikkerten er behagelig at anvende i længere tid og i våde vejrforhold. Den er derfor kompakt, behagelig og ideel til både hverdagsbrug og jagtture.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Fasecoated optik
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
     

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42mm 42mm
Synsfelt 136m/1000m 111m/1000 m
Nærfokusering 2,1 meter 2,1 meter
Pupiljustering 57-74 mm 57-74 mm
Vægt 670 g 670 gr.
Mål
155x130x53mm
155x130x53mm
Garanti 2 år standard (muligt at forlænge til 10 år ved registrering) 2 år standard (muligt at forlænge til 10 år ved registrering)
Pakken består af Vanguard Spirit XF kikkert, taske, rem og dæksler