Vanguard VEO Etbenet Stativ AM-264TR

Model/Varenr.: V26315

749 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Vanguard S2 AM-264TR Mono Stativ
Tag din fotografering eller kikkertobservation til et nyt niveau med Vanguard VEO 2S AM-264TR. Denne letvægts- og kompakte monopod i aluminium er designet til at være bærbar og praktisk. Den er udstyret med foldbare tre-fødder, der giver ekstra stabilitet og funktionalitet. Uanset om du ønsker at lette din byrde under længere kameraoptagelser eller kikkertobservationer på steder, hvor et stativ ikke er muligt at bruge, er denne monopod den ideelle løsning.

Ved at kombinere monopodens fleksibilitet med de ekstra tre-fødder får du øget stabilitet uden at gå på kompromis med bærbarheden. Monopodens 26 mm ben i aluminium vejer kun 890 g, men kan bære en maksimal belastning på 15 kg. Den er derfor i stand til at håndtere næsten ethvert DSLR- eller spejlløst kamera-setup, samt mange forskellige kikkerter. Du kan montere dit kamera eller kikkert direkte på monopodens 1/4" gevind (eller bruge en 3/8" adapter), eller tilføje en lille kuglehoved eller kompakt videopanoreringshoved efter behov. Med de ½" drejelåse kan du opsætte monopoden på få sekunder og foretage hurtige højdejusteringer.

Du kan indstille monopoden til den ønskede højde fra 55 cm til 163 cm. De tre-fødder er permanent fastgjort, men kan nemt foldes op for at gøre monopoden mere transportabel. Du kan folde fødderne ud med blot en finger. Basen har også et kugleled, der kan strammes for maksimal stabilitet eller løsnes for at tillade mere dynamisk bevægelse, f.eks. når du følger et motiv i bevægelse. de foldbare fødder giver dig også mulighed for at panorere ved hjælp af selve monopoden.

VEO 2S inkluderer også et universelt Smart Phone-stik, der er praktisk, når du optager lange videoer på din telefon eller har brug for ekstra stabilitet til det perfekte billede. Det giver dig også mulighed for at bruge VEO 2S monopoden til internetopkald, vlogging eller til at se onlineindhold som film eller YouTube. Med den ekstra karabinhage og håndledsrem kan du nemt og effektivt flytte dig fra sted til sted. Vanguard VEO 2S AM-264TR er designet til at være din pålidelige rejsepartner. Du kan tage den med overalt, uanset om det er til optagelse på stranden, i bjerge og meget mere!


Specifikationer

 • Bensektioner: 4 bensektioner
 • Ben diameter:  26 mm aluminium
 • Inkluderer en smartphone-adapter og 1/4" gevind til kamera/stativhoved
 • Minimum : 54,5 cm
 • Maximum: 163cm
 • Vægt: 890 gr.
 • Max bæreevne: 15 kg

 • Hurtigt indstillede og nemme at vedligeholde drejelåse
 • Justerbart kugleled i bunden af monopoden gør det muligt for monopoden at vippe og panorere
 • Tre-fødder kan trækkes tilbage til transport
 • Perfekt til situationer, hvor du har brug for mere stabilitet end en traditionel monopod, men hvor der ikke er plads til at sætte et stativ op


Model S2 Monopod med tre fødder
Minimum højde 54,5 cm
Maximum højde 163 cm
Max Bæreevne 15 kg
Vægt 890 gram
Pakken består af Stativ | Smartphone connector 
Titel Type Størrelse Manual
VEO-2S-Monopod-Engelsk-Manual.pdf PDF 7.04MB Manual