Vanguard

Med Vanguard-kikkerten i hånden får du et stabilt udsyn til omverdenen. Vanguard er en international virksomhed, der designer og fremstiller kikkerter, stativer, tasker, tilbehør og meget mere. I over 30 år har de produceret innovative produkter til stærke priser. Vanguard udfører overlegen kvalitetskontrol og al produktion og design udføres af dem. Når du vælger en Vanguard kikkert, får du et produkt, du virkelig kan stole på.

Leder du efter en elegant, praktisk og let kikkert med god ED-optik, er Vanguard VEO dit oplagte valg. Hvis du leder efter virkelig lysstærke naturkikkerter, er Vanguard Endeavour HD-kikkerten den, du skal kigge på, med deres enestående optiske kvalitet. Med Vanguards kikkerter og tilbehør kommer du virkelig tæt på naturen. Kom tættere på naturen med Vanguards store udvalg af kikkerter og tilbehør, som du kan se her på siden. 

Vanguard kikkert til natur, jagt og fritid

Naturentusiaster verden over elsker Vanguard-kikkerter, og det er der mange gode grunde til. Virksomheden producerer vandtætte og dugfrie kikkerter af høj kvalitet, så du kan nyde dine omgivelser i al slags vejr. Med Vanguard-kikkerten får du kvalitetsoptik med smukke billeder i høj opløsning og naturlig farvegengivelse. Udover kikkerter finder du også tilbehør som stativer, seler og remme til kikkert i vores sortiment.

Prisvindende kikkert

Vanguards kikkerter er velkendte kvalitetsprodukter verden over og har vundet adskillige priser gennem årene. På præmiehylden finder du trofæer fra blandt andet Technical Image Press Association, Reddot Design Award, iF Design Award og Industrial Designers Association of America. Vanguard har samlet et team af nogle af de mest talentfulde designere og produktudviklere i branchen. De forsker løbende og udvikler konstant nye produkter. Udover virksomhedens prisvindende kvalitet og design er Vanguard også et miljøbevidst brand, der tænker på natur og bæredygtig produktion.

Naturkikkert i topklasse

Når høj kvalitet er vigtig, har du ret til at vælge Vanguard kikkert. De er især gode, når du skal bruge en ordentlig kikkert til jagt, sejlads, fuglekiggeri eller fritidsaktiviteter i skov og land. Har du brug for hjælp til valg af model eller har du spørgsmål til vores Vanguard kikkert, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores specialister besvarer gerne dine spørgsmål via e-mail eller på telefon i åbningstid. Du finder også meget nyttig information i vores kikkertguide