ZEISS Conquest HD Kikkert

Pris fra 7.195 kr.


ZEISS Conquest HD kikkert
Conquest HD kikkerten har et kompromiløst design, fantastisk ergonomi og førsteklasses optik med HD linsesystem. Du får derfor en kikkert, der med garanti giver dig en ny oplevelse af naturens mange detaljer og kontrastrige farver. Da kikkerten er ekstremt lysstærk vil den være ideel til både naturentusiasten, der ønsker at nærstudere fuglenes mange karakteristika samt jægeren, der arbejder i dårlige lysforhold.

Fremragende HD linsesystem
Kikkerten er fremstillet i Tyskland med HD linsesystem (High Definition linser), som garanterer en lystransmission på 90% samt en 100% naturlig farvegengivelse. For yderligere at optimere lystransmissionen har kikkertens linser en ZEISS T*-coating. Denne coating er en garanti for strålende billeder med høj kontrast, som du frem for alt vil opleve under ugunstige lysforhold og i tusmørket.

Det betyder, at du får en ekstremt lysstærk kikkert med klare og detaljerige billeder uanset lysforholdene. Det er specielt en fordel, hvis du ønsker at nærstudere dyrenes detaljer eller søger den perfekte følgesvend til dine jagtture. ZEISS Conquest HD er nemlig en ideel jagtkikkert grundet dens lysstærke ydeevne.

Conquest HD kikkerten vil imponere dig med det største synsfelt i sin klasse. Selv på lange afstande giver den detaljerede visninger af dyrelivet og muliggør lang, træthedsfri observation.

Kikkertens opbygning
Ergonomi spiller også en stor rolle – og det er her, Conquest HD med sin kompakte størrelse og lette, moderne design virkelig kommer til sin ret.  Det komfortable fokussystem med det store fokushjul sikrer nem håndtering, optimalt greb og præcis fokusering selv med handsker. Derudover har kikkerten twist-up øjestykker, som gør det muligt at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.

Der er altid spændende ting at se i naturens verden – også i vådt vejr. Derfor har ZEISS udviklet LotuTec®. En belægning til linserne, der muliggør et klart og uhindret udsyn under alle vejrforhold. Kikkerthuset er fremstillet i aluminium med en forstærkende glasfiber belægning og slutteligt en robust gummiarmering. Det betyder, at du kan medbringe kikkerten til alle slags udendørsaktiviteter uanset vejret.


Specifikationer

  • SCHOTT HD linsesystem
  • LotuTec® coating
  • T* coating
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
     

Model

8x32

10x32

8x42

10x42

Forstørrelse

8x

10x

8x

10x

Objektivlinse

32 mm

32 mm

42 mm

42 mm

Synsfelt

140 m/1000 m

118 m/1000 m

128 m/1000 m

115 m/1000 m

Vægt

630 g

630 g

750 g

750 g

Længde

132 mm

132 mm

155 mm

155 mm

Forkusering

fra 1,5 meter

fra 1,5 meter

fra 2 meter

fra 2 meter

Garanti 10 år 10 år 10 år 10 år
Pakken består af ZEISS Conquest HD kikkert, taske, rem og dæksler