ZEISS Conquest 56 Kikkert

Pris fra 10.499 kr. 11.999 kr.


ZEISS Conquest 56 Kikkert
Den velafbalancerede Conquest® HD-kikkert giver enestående ydeevne til ambitiøs naturobservation. Kompromisløst design, ergonomi og optik til en utrolig attraktiv pris. Conquest HD 8x56 med den klassiske linsediameter er ideel til observation af tusmørke og måneskin. Takket være den 7 mm store øjenaflastning, det innovative HD-linsesystem og T*-flerlagsbelægningen leverer den altid lyse og intense billeder selv under udfordrende lysforhold. Med 8x56 kikkerten kan du også ubesværet observere dyr, der kommer ud om natten. Derfor er denne kikkert ideel til specielt jagt.

HD linse system
High definition-glas producerer 90 % til-øjet-lystransmission, fantastisk ydeevne i svagt lys og fremragende målopløsning over hele forstørrelsesområdet. Alt dette får du med en Conquest 8x56. Den er derfor ideel, når du er på jagt i skumringen og skal spotte dyr trods dårlige lysforhold.

ZEISS T*-belægning er en garanti for de strålende billeder med høj kontrast, som du frem for alt vil opleve under ugunstige lysforhold og i tusmørket. Bagved er der dog ingen specifik formel til at opbygge lagene. Det er derimod en teknologi, der hele tiden justeres, så den passer til nye glasmaterialer og krav, som varierer fra linse til linse. Conquest 56 mm kombinerer HD linsesystem med T* coating og du er derfor garanteret fantastiske billeder af naturens og dens mange dyr.

Der er altid spændende ting at se i naturens verden – også i vådt vejr. Derfor har ZEISS udviklet LotuTec®. En belægning til linserne i kikkerter og spotting scopes, der muliggør et klart og uhindret udsyn under alle vejrforhold.

Kikkertens opbygning
Komfortabel observation er ikke kun et spørgsmål om linser. Det komfortable fokussystem med det store fokushjul sikrer nem håndtering, optimalt greb og præcis fokusering selv med handsker. Øjenkopperne runder dens ergonomiske perfektion. Lidt skråtstillede er de omhyggeligt justeret for at hjælpe med observationskomfort.

Kikkertens kompakte størrelse, lave vægt og robuste kropskonstruktion garanterer klar til brug under alle forhold. Komfortabel observation er ikke kun et spørgsmål om linser. Ergonomi spiller også en stor rolle – og det er her, Conquest HD med sin kompakte størrelse og lette, moderne design virkelig kommer til sin ret.
 

Model 8x56 10x56 15x56
Forstørrelse 8x 10x 15x
Objektivlinse 56 mm 56 mm 56 mm
Synsfelt v/ 1000 m 125 m 115 m 80 m
Nærfokusering fra 3.5 meter 3.5 meter 3.5 meter
Vægt 1265 g 1275 g 1295 g
Dimensioner 210x145 mm 210x145 mm 210x145 mm
Garanti 10 år 10 år 10 år
Produceret i Tyskland Tyskland Tyskland
Pakken består af ZEISS Conquest 56 kikkert, neoprenrem, taske, microfiberklud og dæksler