• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Celestron LensPen

149 kr

Model/Varenr.: C93575
Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron LensPen - Nem og sikker at bruge.

Hvor mange gange har støv eller fnug på dit okular eller teleskop ødelagt en observationssession? Et uskyldig hårstrå, der har lagt sig på tværs af linsen på dine foto kan tage timers oprydning i et fotoredigeringsprogram, og en fedtet tommelfinger eller plet på optikken kan sende et ellers perfekt billede til papirkurven.

Celestron LensPen er et optisk rengøringsværktøj med dobbelt funktion. Den er lille og let nok til at blive i dit tilbehørskasse eller kamerataske, så den altid vil være der, når du har brug for det. LensPen er to rengøringsværktøjer i et. Den ene ende indeholder en blød børste til fjernelse af støv og andre partikler fra enhver optisk overflade. Den modsatte ende af LensPen håndterer pletter, fingeraftryk, pollen og andre klæbrige stoffer, der ikke kan børstes væk. En hætte beskytter værktøjet til fjernelse af pletter, når den ikke er i brug. Dette værktøj fungerer uden behov for væsker, så den vil aldrig tørre ud. 

Ved rengøring af optik er det altid bedst at bruge børsten først, selvom du synes det er unødvendigt. Børst forsigtigt hele overfladen, og når du er færdig, skal du inspicere dit arbejde. 

Celestron LensPen er et fantastisk værktøj til alt dit optiske udstyr, inklusive okularer, teleskoper, kikkert, mikroskoper, kameraer, linser og mere.

 

Trustpilot