Tele Vue Ethos Okular, 2"

Pris fra 6.995 kr.


TeleVue okular 

TeleVue okularer er kendt for sit in-house okular og teleskopdesign af Al Nagler; disse okularer bringer ny betydning til udtrykket "in-house". Konceptet for denne okularserie blev foreslået af Tele Vue-præsident David Nagler, med præstationsparametre, der giver den de grundlæggende egenskaber (etosen) af et Tele Vue-okular: høj kontrast, behagelig øjenaflastning og fuld feltskarphed. Kontrol af astigmatisme, feltkrumning, lateral farve, korrektion af vinkelforstørrelsesforvrængning og lav pupilfølsomhed til brug i dagtimerne var specificerede kriterier.

Skarphed er iboende i det optiske design, men kontrasten maksimeres gennem den intelligente brug af flade færdige bafler og ultralav reflektans, højeffektive belægninger afstemt til sammensætningen af ​​hvert element.

Feltområdet på disse okularer er mere end 50 % større end et 82° felt. TeleVue Ethos er i det væsentlige flere okularer, der leverer den sande feltstørrelse af en længere brændvidde, smallere synligt felt okular med fordelene ved højere kraft og mørkere himmelbaggrund.

Okularet har gevind til filter.

Specifikationer:
13mm - 15mm øjestykke - 2" / 1.25" - 590 gr.
17mm - 15mm øjestykke - 2"  - 703 gr.
21mm - 15mm øjestykke - 2"  - 1021 gr.