Omegon Plössl Zoom Okular 7-21 mm

Model/Varenr.: OM5084

559 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Omegon Plossl okularer, 1,25"
Med dette begyndervenlige zoom okular kan du opnå flere forstørrelser blot ved et enkelt drej. 

Zoom okularet fra Omegon muliggør skarpe billeder og nem forstørrelse af Månen, planeter og andre fascinerede deep-sky-objekter.

Find den perfekt forstørrelse 
Grundet okularets zoom funktion har det aldrig været nemmere at finde den rette forstørrelse. Med et zoom okular behøver du nemlig ikke at skifte mellem forskellige okularer. 

Ved at dreje på okularet kan du øge eller mindske forstørrelsen, mens du observerer på nattehimlen. På denne måde får du også hurtigt en fornemmelse af de forskellige forstørrelser. Synsfeltet på op til 43° giver dig et behageligt udsyn uden tunnelsyn.  

Okularet er også velegnet til naturobservationer.

Fremragende optisk kvalitet 
Alle optiske elementer i dette 5-linseokular er multicoatede og sorte i kanterne. Dette giver et klart, skarpt billede med fremragende kontraster og forhindrer uønskede refleksioner. Derudover korrigerer zoom okularet også aberration og farvefejl. 


Det foldbare gummiøjestykke beskytter mod kraftigt lys, og gør okularet behageligt i brug, hvad enten du bruger briller eller ej. Du kan også nemt indsætte måne-, farve- eller andre filtre via 1,25'' forbindelsen for dermed at få endnu bedre observationer. 

Et allround zoom okular 

Dette zoom-okular er designet til at være den ideelle ledsager til både himmel og landskabsobservation. Den har en 1,25'' forbindelse og passer til alle gængse teleskoper. Den rillede overflade giver et sikkert greb, og okularet ligger behageligt i hånden, selv når du har handsker på. Et hak forhindrer desuden okularet i at falde ud af teleskopholderen. 


Specifikationer   

  • Et okular - flere forstørrelser 
  • Kontinuerligt variable brændvidder fra 7-21 mm 
  • Multi-coating giver høj kontrast og detaljerigt billede 
  • Sammenfoldelig gummiøjestykke, der beskytter mod kraftigt lys 
  • Synsfelt: 30°- 43° 
  • 1,25'' tilslutning 
  • Rillet overflade for et fast greb under alle vejrforhold 
  • Et hak forhindrer okularet i at falde ud af holderen