Televue Delos okular

4.199 kr. 4.699 kr.


TeleVue Delos okular 
Mellem til kort brændvidde linje med 20 mm øjenrelief, 72° synligt synsfelt okularer. Ethvert optisk, mekanisk og ergonomisk aspekt blev gentænket for at opnå referencestandardydelse til enhver visuel anvendelse.

Delos blev udtænkt som et snævrere felt Ethos. Reduktion af feltet til 72° gav frihed til at øge øjenaflastningen, mens pupilafvigelser blev kontrolleret, alt sammen uden at gøre okularet for stort. Med Ethos-ydeevnestandarder som benchmarks opnår Delos-designet fuld feltskarphed, praktisk talt perfekt forvrængningskortlægning og farveneutralitet. Billedtroskab maksimeres ved at bruge glastilpassede multicoatings og anti-reflekterende overflader i hele okularet.

Kontrasten er yderligere forbedret med et nyt, trinløst højdejusterbart øjenskærmsystem, der kan låses i enhver position. Da Delos eye-linsen måler en ganske stor 35 mm i diameter, betaler det sig at forhindre, at herreløst lys reflekteres fra den første overflade og fremmedlys i at trænge ind i dit øje, i en pæn stigning i den opfattede kontrast. Øjenskærmens glidende handling gør det muligt at placere den bløde gummiøjeskærm i den ideelle højde, så den passer til observatørens præference. Indikatormærker på okularhuset er praktiske referencevejledninger til at indstille din perfekte position.