• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Celestron Landscout 20-60x80 med smartphone adapter

1.799 kr

Model/Varenr.: C52329
Lagerstatus: På lager
stk.

Med en Landscout udsigtskikkert fra Celestron, får du en kompakt og let udsigtskikkert, der er nem at have med på tur.
Kikkerten er nem at sætte op, så du hurtigt kan finde kikkerten frem når næste naturoplevelse melder sig.

Celestrons Landscout udsigtskikkert er kendt for sin alsidighed og brugervenlighed, da den er let at betjene.
Kikkerten kommer inklusiv Celestron smartphone-adapteren og et bordstativ - det perfekte sæt til begyndere og helt ideel til at tage med dig på en rygsæktur, en vandretur eller fuglekiggeri.

Smartphone adapteren gør at du kan dele dine bedste opdagelser med venner og familie ved tage flotte billeder og videoer igennem din kikkert med din smartphone.
Bemærk, at nogle store og/eller alt for omfangsrige telefoncovers (inklusive folio-covers) muligvis skal fjernes, for at telefonen kan passe til adapteren.


Forstørrelsen med ​​okularet øger billedskalaen, så du kan tage fantastiske billeder af dyreliv, fjerne objekter og endda månen om natten! 

Landscout 80 mm-kikkerten har en 45°-visning, enestående multi-coatet optik og et alsidigt 20-60x zoom-okular. Udsigten på 45° giver dig komfort til længere observationer. Landscouts fuldt coatede optik øger lystransmissionen for lysere og skarpere billeder. Den justerbare zoom giver dig mulighed for at vælge mellem et bredt synsfelt til generelle observationer og høj forstørrelse til detaljerede, nærbilleder.

Landscout kommer med et 20-60x zoom okular. Brug de lavere forstørrelser til at overskue landskabet og skift hurtigt til højere forstørrelser for små linser, når det er nødvendigt. Den store, ergonomiske fokuseringsknap sikrer, at du altid har et klart og skarpt udsyn til dit objekt. Både zoom- og fokusknapperne er gummierede, hvilket gør den enormt brugervenlig, selv når du har handsker på. Landscout er designet til at fungere godt i mange visningssituationer, hvilket gør den til et fremragende all-round kikkert.

Kikkerten har en robust, holdbar konstruktion, der kan modstå mindre slag og stød. Derudover er kikkerten vandtæt, så du nemt kan bruge den under fugtige eller våde forhold.

 

Model 20-60x80
Forstørrelse 20-60x
Frontlinse 80 mm
Synsfelt v/ 1000 m 21.0 - 22.2 m
Nærfokusering fra 5 m
Vægt 1,5 kg
Mål 365x150x105mm
Trustpilot