Levenhuk Camo Udsigtskikkert 16-48x60 inkl. bordstativ

Model/Varenr.: LV81983

799 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Levenhuk Camo udsigtskikkert
Camo udsigtskikkert fra Levenhuk er det ideelle redskab til jægeren, der ønsker at være ubemærket i landskabet. Den er nemlig camouflage farvet, og den går derfor i ét med skovens farver. Med en 16-48x forstørrelse kan du komme helt tæt på dyret samtidig med, at du har et bredt synsfelt.

Den udsigtskikkert til jagten
Med en 60 mm linse får du en kompakt udsigtskikkert, der er nem at have med i felten uanset om du skal på jagt eller kigge fugle. Dens vægt på kun 1,28 kg. gør den ideel til rygsækken uden at tilføje unødvendige kilo. Med fully multicoatede BK-7 prismer er du sikker på at få et klart og kontrastrigt billede. Det forstærkes af en 60mm frontlinse. Denne model med  60 mm linse er handy og let at have med på tur, da den fysisk er kompakt i designet. 

Da udsigtskikkerten har lige indsigts, er den velegnet til observation, når synslinjen er lige frem eller oppefra og ned - fx fra et tårn eller en bakke, eller hvis du skal spotte dyr liggende på jorden. Udsigtskikkerten vil være praktisk og effektivt til jagt, riffelskydning samt til territorium- og grænsebeskyttelse og klassisk landskabsobservation.

Udsigtskikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet i letvægts, højstyrke ABS plast, som gør den ideel at have med på farten. Yderst er en robust gummiarmering, der beskytter kikkerten mod stød samtidig med, at den ligger godt i hånden, når du skal tage den af og på stativet eller påføre transporttasken (som medfølger).

Fotografering med Levenhuk Camo

Smartphone
Anvend en smartphoneadapter for at tage billeder med din smartphone. Denne skal blot fastsættes på okularet, og så er du klar til at tage billeder med din telefon. 

Specifikationer

  • BK-7 prismer
  • Fully multicoatede linser
  • Twist-up øjestykke
  • Solskærm

Model 16-48x60
Forstørrelse 16-48x
Objektivdiameter 60 mm
Synsfelt på 1000m 40-19 meter
Vægt 1,28 g
Nærfokusering fra 5 meter
Garanti Livstid
Pakken består af Levenhuk Camo udsigtskikkert 16-48x60, bordstativ, taske og dæksler