Asphen Classic Udsigtskikkert 15-45x60 inkl. bordstativ

Model/Varenr.: A4450

699 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Asphen Classic Udsigtskikkert 15-45x60

Asphen Classic udsigtskikkert er en prisvenlig kikkert, der er ideel til landskabsobservation. Med zoom fra 15-45x har du rig mulighed for at se større dyreflokke samtidig med, at du kan komme helt tæt på dyrenes detaljer eller skibene i horisonten.

Prisvenlig udsigtskikkert
Udsigtskikkerten har et zoom interval, der spænder fra 15x forstørrelse til 45x forstørrelse, og en frontlinse på 60 mm. Frontlinsens størrelse resulterer i en handy, kompakt og let udsigtskikkert, der er nem at have med på tur i det danske land eller til sydens sol. Det medfølgende bordstativ har også en kompakt størrelse og kan foldes sammen, så det ikke fylder i rygsækken.

Med fully multicoatede linser er du sikker på at få et godt og klart billede af dine observationer. Derudover er kikkerten vandafvisende, så du kan medbringe den til alle slags naturobservationer uanset vejret. Twist up øjestykkerne gør det muligt at udnytte udsigtskikkertens fulde synsfelt både med og uden briller. Centerfokuseringen gør det let at stille skarpt på objekterne, og du får derfor altid alle detaljerne med.

Fotografering med Asphen Classic udsigtskikkert
Du kan tage billeder af dine observeringer med din smartphone. Det gøres let og simpelt via en smartphoneadapter. Adapteren placeres på okularet, hvorefter du monterer din smartphone heri.


Specifikationer

  • BAK-4 prismer

  • Fully multicoatede linser

  • 100% vandtæt

  • Twist-up øjestykke

 

Model

15-45x60

Forstørrelse

15-45x

Objektivdiameter

60 mm

Synsfelt v/1000 m

20-40 m

Vægt

900 g

Nærfokusering fra

15 meter

Tubus-længde

30 cm

Garanti

2 år

I pakken

Asphen Classic udsigtskikkert 15-45x60, bordstativ, taske og dæksler