Celestron Astromaster 70 stjernekikkert inkl. smartphoneadapter og månefilter

Model/Varenr.: C22068

1.199 kr. 1.399 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron Astromaster 70 stjernekikkert
Astromaster 70 stjernekikkert er velegnet til nybegynderen, der har en spirende interesse for nattehimlens større objekter. Vi anbefaler det fra 6 års alderen (med hjælp fra en voksen) eller til den voksne nybegynder, der både vil studere nattehimlen og landskabet. Det vil være oplagt at observere Månen og de store planeter i solsystemet. Med et stabilt stativ kan du nemt få detaljerede billeder. Under tubus sidder et håndtag, som gør det let at finjustere positionen, når du ønsker at udforske større områder.

Der medfølger en smartphoneadapter, så du let kan tage billeder med din telefon. Du skal blot placere adapteren på okularet, og derefter placere din smartphone i adapteren. Derudover medfølger et månefilter, som vil give dig en endnu bedre oplevelse af Månen. Det fremhæve rnemlig kontrasterne og dæmper lyset, så du bedre kan se Månens kratere.

Udforsk Månen
Denne stjernekikkert er specielt velegnet til måneobservationer. Her vil du nemlig kunne komme helt tæt på Månens kratere, bakker og toppe og udforske selv de mindste detaljer. Månefilteret vil også bidrage til en god måneobservation. Derudover vil det være velegnet til at studere de større planeter i vores solsystem såsom Saturn og ringene samt Jupiter og de fire klareste måner. Vi anbefaler at tilkøbe en barlow linse eller et ekstra okular såfremt planeterne skal studeres. Det vil give dig mulighed for at komme tættere på og få et bedre syn af Saturns ringe og Jupiter.

Ønsker du at studere Solens pletter kan du tilkøbe et solfilter.

Det vil også være muligt at anvende teleskopet til landskabsobservation, men det vil være spejlvendt.

 

Objektivdiameter

70 mm

Brændvidde

700 mm  

Okularer, 1.25"

20 mm - 10 mm

Forstørrelser

35x, 70x

Tilbehør

Built-on StarPointer søger, smartphone adapter, månefilter

Software

Starry Night Basic Edition

Højeste brugbare forstørrelse

165x

Pakken består af

Tubus 70 mm | AZ stativ | 2 okularer 10 mm og 20 mm | Smartphoneadapter | Månefilter | Astronomi software med stjernekort og billeder | Søger | Engelsk manual
Titel Type Størrelse Manual
AstroMaster-LT-Manual-1.pdf PDF 446.02KB Manual
Quick-set-up-guide-AZmount-1.pdf PDF 622.38KB Manual