Sky-Watcher Startravel 102 AZ

Model/Varenr.: H10732

3.199 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Startravel 102 AZ
Startravel 102mm kikkkerten er et super begynder teleskop til studere stjernehimlen og nyde de større stjernehobe og - tåger, samt Månen og planeterne. Stjernekikkerten er også nem at transportere.

Udforsk nattehimlen samt landskabet
Med teleskopet  vil det være muligt at få fantastiske observationer af lyse tåger, galakser, planeter, Månen og (med et solfilter) Solen. Det vil derfor være velegnet til at udforske den store nattehimmel med mange specielle fænomener. Stjernekikkertens 102mm linse samler 300-400 gange så meget lys som det blotte øje og dobbelt så meget lys som et 70mm teleskop. Ved lave forstørrelser får man et meget klart og kontrastrigt billede, når man kigger på stjerner og de klarere stjernetåger såsom Orion-tågen, Syvstjernen og Andromeda-galaksen.Under tubus er flexkabler til at betjene teleskopet og til hurtigt at finjustere din position.

Der medfølger en 45º vendeprisme, der gør det muligt også at bruge teleskopet til landskab og natur.. Den er især god til større afstande over landskab og hav. Du vil derfor også kunne få oplevelser med teleskopet i dagstimerne. 

Fotografering med din smartphone
Tag billeder af dine observationer med din smartphone. Det eneste du skal bruge er en smartphoneadapter. Placer adapteren på okularet og fastsæt din smartphone heri. Så er du klar til at tage billeder.

Objektivdiameter  102mm
Brændvidde 500mm (f/4.9)
Okularer, 1.25" 25mm - 10mm
Forstørrelser 20x, 50x, 
Højeste brugbare forstørrelse 204x
Tilbehør rødpunktssøger, 45º vendeprisme,  dual-fit focuser 1.25"/2", direkte SLR kamera montering, AZ stativ
Tubuslængde 70 cm
Vægt ialt 15 kg
Engelsk manual