Sky-Watcher Startravel 120 AZ Teleskop

Model/Varenr.: H10736

4.299 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Sky-Watcher Startravel 120 AZ stjernekikkert
Sky-Watchers Startravel 120 stjernekikkert er ideel til at observere nattehimlens mange fascinerende objekter. Du vil opnå fremragende billeder af planeter, Månen og klare deep sky objekter såsom forskellige stjernetåger. Med en 120 mm linse er det et af de større linseteleskoper velegnet til både nybegynderen og den mere erfarne.

Udforsk nattehimlen samt landskabet
Grundet den store tubus på 120 mm vil det være muligt at få fantastiske observationer af stjerne klynger, tåger, galakser, planeter, Månen og (med et solfilter) Solen. Det vil derfor være velegnet til at udforske den store nattehimmel med mange specielle fænomener. Stjernekikkertens 120mm linse samler 400-500 gange så meget lys som det blotte øje og dobbelt så meget lys som en 90mm. Ved lave forstørrelser får man et meget klart og kontrastrigt billede, når man kigger på stjerner og de klarere stjernetåger såsom Orion-tågen, Syvstjernen og Andromeda-galaksen. Med styringskabler er det let at betjene og du kan hurtigt finjustere din position, så du altid holder fokus på det ønskede.

Stjernekikkerten kan også bruges til udsigt, da der medfølger en 45º vendeprisme. Den er især god til større afstande over landskab og hav. Du vil derfor også kunne få oplevelser med teleskopet i dagstimerne. Det er specielt en fordel i sommerhalvåret, da solen går sent ned.


Fotografering med din smartphone
Tag billeder af dine observationer med din smartphone. Det eneste du skal bruge er en smartphoneadapter. Placer adapteren på okularet og fastsæt din smartphone heri. Så er du klar til at tage billeder.
 

Objektivdiameter 120mm
Brændvidde 600mm (f/5)
Okularer, 1.25" 25mm - 10mm
Forstørrelser 24x, 60x
Tilbehør rødpunktssøger, 45º vendeprisme, dual-fit focuser 1.25"/2", direkte SLR kamera montering, AZ stativ, engelsk manual
Tubus: Længde 90 cm
Vægt 4 kg