• Telefonisk vejledning
  • 100% dansk webshop og butik
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot

Fasecontrast mikroskop, 40-1000x

13.999 kr

Model/Varenr.: LV7400818
Lagerstatus: leveringstid 10-12 dage
stk.

Levenhuk MED 45B binokulært mikroskop er skabt til professionelt lyst eller mørkt felt såvel som til mikroskopiske fasekontraststudier. Olie nedsænkning kan bruges til lyse felt, mens kun i "mørke feltobservationer" anvendes "metoden. Det uendeligt korrigerede optiske system gør det muligt at supplere mikroskopet med ekstra tilbehør (købes separat) for at udvide dets muligheder. Mikroskopet vil være et perfekt aktiv for en akademisk afdeling, et forskningsinstitut eller et medicinsk laboratorium.

Fordele ved en fasekontrastmetode

Det er bemærkelsesværdigt, at fasekontrastmikroskopi muliggør brug af dette optiske instrument. Denne metode forbedrer kontrasten og skarpheden af ​​semi-gennemsigtige og gennemsigtige mikroskop-objektglas op til et niveau, der kun kan nås ved at dø objektglas under en standardforskningsmetode. Derfor er fasekontrastmikroskopi uundværlig under studiet af levende prøver i deres oprindelige tilstand, da det at dø dem uundgåeligt fører til deres død. Denne metode kan anvendes til analyse af drikkevand, parasitisk, cytologisk, hæmatologisk og anden forskning.

Planlæg akromatisk uendelig-korrigeret optik

Mikroskoperne i Levenhuk MED 45-serien er udstyret med et uendeligt korrigeret optisk system, der bruges i professionelle mikroskop med høj klasse. Dette system inkluderer Infinity PlanAchromat-mål og giver mulighed for at opnå klare, høje kontrastbilleder med et højt niveau af planhed.

Et af de vigtigste træk ved et uendelig-korrigeret optisk system er, at det giver mulighed for at installere yderligere dele i den optiske sti mellem objektivlinser og et øjenrør. De yderligere dele inkluderer polarisatorer, epi-fluorescenslys og fasekontrastindretninger. Alt i alt gør modulært design og enkel betjening Levenhuk MED 45 optimale mikroskoper til brug i forskellige former for mikroskopi og arbejde i hæmatologiske, histologiske, mikrobiologiske og andre laboratorier.

Binokulært drejeligt hoved

Mikroskopet er udstyret med et klassisk kikkerthoved, der er skråtstillet ved 30 °. Det giver dig mulighed for at foretage observationer med begge øjne ad gangen og forhindrer spænding af dine nakkemuskler under lange arbejdstimer. Hovedet kan dreje 360 ​​°, hvilket hjælper med gruppearbejde - et eksemplar kan studeres komfortabelt fra enhver position. Okularer, der er inkluderet i sættet, har 10x forstørrelse, sørger for klart syn og muliggør justering af diopter.

Det optiske systems kapaciteter

Det drejelige næsestykke muliggør positionering op til fem mål, men det skal bemærkes, at kun fire objektiver med forskellig forstørrelse er inkluderet i sættet. Disse fasekontraster planlægger akromatiske objektiver selv synsfeltet, forbedrer farvegengivelse og reducerer optisk forvrængning. To mål med den maksimale forstørrelse er udstyret med fjederfælge, der beskytter dem mod utilsigtede skader. En 100x objektiv anvendes til nedsænkning af olie. Alle de optiske overflader på tilbehør i sættet er beskyttet med svampedræbende belægning.

Praktisk arbejde med objektglas

Du kan justere skarpheden ved at dreje på de grove og fine fokusknapper. Dobbeltlagsmekanisk trin er udstyret med en mekanisk skala. Scenen kan bevæge sig i to retninger. Fasekontrastkondensatoren er placeret nedenunder. En 5 W LED med lysstyrkejustering bruges til belysning af prøver. Du kan indstille Köhler-belysning.

Belysning drives af en vekselstrømsforsyning.

Funktioner:

Binokulært hoved, forstørrelsesområde fra 40x til 1000x
Infinity-korrigeret fasekontrastplan akromatisk optisk system
Brede felt okularer med diopterjustering
Fasekontrastkondensator med mørkt felt
Lavere LED-lys med lysstyrkejustering
Köhler-belysning er tilgængelig
Sættet inkluderer:

Mikroskopbase med stativ
360 ° drejeligt kikkerthoved
Infinity-korrigeret fasekontrastplan akromatiske objektivlinser: 4x, 10x, 40xs, 100xs (olie) med svampedræbende belægning
Brede felt okularer: WF10x / 22mm med antisvampbelægning (2 stk)
Fasekontrast enhed (mørkt felt)
Filtre: blå, grøn, gul
En flaske nedsænkningsolie
Sikring (2 stk.)
Netledning til mikroskop
Støvdæksel

Brugsanvisning og livstidsgaranti

Et mikroskop ideel til brug i skoler, gymnasier og professionelle laboratorier samt biologiske, medicinske og veterinære, bakteriologiske oglandbrugsmæssige områder.  

Mikroskop
Uendelig indstillet fasekontrast akromatiske objektier: 4x, 10x, 40xs, 100xs (olie)

Okular: 2 stk WF10x /xxmm okularer   (30mm)

Forstørrelser: 40x, 100x, 400x, 1000x

Justerbart binokulært hoved

Stage: mekanisk dobbelt, 180x150mm, with a mekanisk skala

Kondenser: phase contrast (with dark field)

Strøm: 100–240V
Filtre: blå, grøn, gul

Pupilafstand: 48–75mm

Lyskilde: 5w, 85-230 V AC

Støvdæksel

Vægt:

Mål: Engelsk brugsanvisning og livstidsgaranti