Vangedal Slirekniv no. 3 med Merlespir

Model/Varenr.: VD72-001

349 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Vangedal Slirekniv no. 3 med Merlespir
Vangedal slirekniv er en klassisk seniorkniv med blad i hærdet rustfri stål og skæfte i blankpoleret palisandertræ. Tilhørende skede er lavet i kernelæder med en lomme til en medfølgende merlespir. Merlespiret er perfekt til tovværk når du fx skal løsne eller stramme knuder.


Denne kniv er en af de mest brugte spejderknive i Danmark. Kniven er nemlig robust og let at slibe op. Derudover er der en sikring, som sikrer, at kniven bliver siddende i skeden - klar til brug, uanset om du bevæger dig, klatrer eller andet i naturen.

Denne kniv er derfor et must have til den seriøse spejder eller dig, der elsker at være i naturen.
 Her får du en flot foldekniv fra Opinel i klar rød. Knivsbladet er sat i et skæfte af hvidt fransk træ, som er hårdt og holdbart, ligesom det er behageligt at røre ved. Knivsbladet i sig selv er på 8,5 cm, og er lavet i rustfrit 12C27M stål, så du kan bruge den i al slags vejr. Knivsbladet har en Yatagan form, som er inspireret af den tyrkiske sabel. Dette sikrer, at kniven er stærk og effektiv når du skærer. Kniven har en klassisk Virobloc låsering, og kommer med en lille læderrem, så du nemt kan hænge den et sted, eller have den med dig r
Specifikatoner

  • Materiale: palisandertræ og rustfrit stål
  • Knivblad længde: 12 cm
  • Vægt: u/m skede: 128/243 gram