Vanguard VEO ED Kikkert

Pris fra 1.499 kr. 1.699 kr.


Vanguard VEO ED kikkert
VEO ED kikkerten er designet med henblik på balance, præcision, holdbarhed og komfort. Kikkerten imødekommer de særlige krav fra jægere, fuglekiggere og friluftsentusiaster ved at levere lyse billeder med høj kontrast og nøjagtige livagtige farver. Det er derfor en alsidig kikkert til dig, der ønsker en kvalitetskikkert med fremragende optik.

Fremragende ED optik
Kikkerten er fremstillet med ED glas, fasecoated BAK-4 tagprismer og fuldt belagte linser for at sikre optimal ydelse. Det betyder, at du vil opleve

1) at kikkerten effektivt reducerer kromatisk aberration og leverer levende nøjagtige farver. Du er derfor sikret 100% naturlig farvegengivelse af fuglefjerenes mange nuancer og landskabets grønne detajler.

2) at kikkerten giver dig skarpe, kontrastrige og detaljerige billeder af det, du observerer. Du går derfor ikke glip af en eneste detajle, når du observerer naturens rige dyreliv.
3) at kikkerten har ekstremt høj lystransmission. Den er derfor velegnet til jagt, da du selv i skumringsmørke får klare, detaljerige og lyse billeder.


Kikkertens opbygning

Kikkerthuset er designet til at klare en levetid udenfor, da det er lavet af et let og holdbart kompositmateriale, der også er korrosionsbestandigt. Det gør også kikkerten ideel til sejlere. Kikkerthuset er beskyttet af en ydre førsteklasses Mitsubishi gummibelægning. Det sikrer et godt greb, og gør den modstandsdygtig overfor lettere stød.

Nyd dit motiv i klar kontrast, og foretag lette justeringer med det velplacerede centerfokushjul. Deruover gør twist-up øjestykkerne det muligt at anvende kikkerten både med og uden briller. Twist-up øjestykkerne er to-trins, og du kan derfor indstille kikkerten til lige præcis dit behov. På den måde er du altid sikker på at få udnyttet det fulde synsfelt.

Kikkerten er vandtæt og dugfri. Du kan derfor medbringe den til alle slags udendørsaktiviteter uden at bekymre dig om vejrforholdene pludselig ændrer sig.

Specifikationer

  • ED-glas (extra low dispersion)
  • Fasecoatede BAK-4 tagprismer
  • To-trins twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt og dugfri
  • Centerfokusering
     

 Model              8x42 10x42
Forstørrelse  8x 10x
Objektiv  42 mm 42 mm
Synsfelt  110 m/1000 m 105 / 1000 m
Nærfokusering fra 2,5 meter 2,8 m
Vægt  622 g 622 g
Mål 148x130 mm 148x130 mm
Garanti 2 år standard (muligt at forlænge til 10 år ved registrering) 2 år standard (muligt at forlænge til 10 år ved registrering)
Pakken består af Vanguard VEO ED kikkert, taske, rem og dæksler