Discovery

Er du interesseret i at nærstudere de små detaljer? Så er et af Discoverys produkter højst sandsynligt noget for dig. Discoverys sortiment spænder bredt over alt fra mikroskoper til kikkerter, som kan være behjælpelige til nærstudiet af dine udendørs interesser. Hos Kikkertland finder du et bredt udvalg, som er tilpasset enhver smag. Se vores produkter her på siden. 

Hvilket mikroskop passer til dine behov?

Der er mange varianter af mikroskoper at vælge i mellem, og det kan derfor også være overvældende at skulle udpege det helt rigtige. Det kan for det første være en god idé at identificere, hvad du skal bruge mikroskopet til, og hvor små detaljer du skal være i stand til at kunne se med enheden.

Et mikroskop består af to typer linser: Et objektiv og et okular. Til mikroskopet er der en plade til at placere objektet og et system til belysningen. Når et objekt placeres på pladen, forstørres det. Således kan du altså se bitte små detaljer, som du ikke ville være i stand til at se med det blotte øje, uanset om det er mikroskopering af celler, bakterier eller noget helt tredje.

Hvis vi skal generalisere, kan vi sige, at der findes to slags mikroskoper: Stereolup og monokulære mikroskoper.

Stereolup: Denne er også kendt som det binokulære mikroskop. Stereoluppen er den mest udbredte model, som du kan få både med eller uden indbygget lys. Du kan nemt se alt, som du kan få under mikroskopets glas. I en stereolup kan du bruge begge øjne til at kigge igennem mikroskopet, altså er der to okularer.

Monokulær: Det monokulære mikroskop har modsat stereoluppen kun et enkelt okular - du kan altså kun kigge igennem det med ét øje. Men det monokulære mikroskop er stadig fordelagtig, når du vil studere små detaljer.

Der findes en masse forskellige slags mikroskoper, men hvis du elsker at undersøge grundlæggende forskning indenfor eksempelvis biologi, så er et af Discoverys mikroskoper sikkert noget for dig!

Discoverys mikroskoper for hele familien

Discovery har en bred vifte af produkter for hele familien. I kan sammen fordybe jer i et mindre projekt om undersøgelser af biologien. Med et mikroskop kan du nemt udføre små forsøg og undersøge celler og bakterier i eksempelvis petriglas. Hvis dette ikke er tilfældet, er mikroskoper desuden gode til skoler og studerende, som kan finde det behjælpeligt til undervisningen. Der findes mange forskellige slags mikroskoper. Du kan bl.a. købe:

  • Discovery Pico Mikroskop 40x-400x er let at benytte og drives af en vekselstrømsledning, som medfølger, eller 3x AA-batterier, som ikke medfølger. Desuden er du så heldig, at fagbogen "Invisible World" medfølger, så du kan lære en masse spændende ting om mikroskopiens verden.
  • Discovery Digital Mikroskop Artisan 128 kan forstørre med 20x-500x. Mikroskopet er suverænt at benytte til arbejde med bl.a. metaller, restaurering, smykker og reparationsarbejde.
  • Discovery Mikroskop, 40x-640x er et mikroskop velegnet til børn, der elsker at undersøge mikroskopiske celler, bakterier, mm.

Disse er bare nogle få af de fantastiske Discovery-mikroskoper, som du kan se på siden. Vores sortiment tilbyder derudover også et explore sæt til børn, som især er god til den lille eventyrer. Ved køb af dette sæt bliver du den heldige ejer af en kikkert, kompas, fløjte og meget mere.

Discoverys kikkerter til hele familien

Kikkertland tilbyder også kikkerter, som hele familien kan gøre brug af. Det er uanset, om I elsker at vandre, fiske eller noget helt tredje. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Discovery Gator 8-20x25 Kikkert er velegnet til vandreture, er kompakt og nem at have med på rejsen.
  • Discovery Basis kikkert, 8x21 er god til rejsebrug og lange gåture, fordi du får en lille kikkert med et stort synsfelt.
  • Discovery Breeze Marinekikkert er for dig, som har brug for en vandtæt kikkert til fiskeri, sejlads, vandsport, mm.

Kikkertland leverer Discovery-kikkerter og Discovery-mikroskoper af høj kvalitet

Hos Kikkertland leverer vi altså produkter af høj kvalitet, og dette gælder selvfølgelig også vores Discovery-produkter. Mikroskoperne kan benyttes til flere slags erhverv, uanset om det er biologisk, medicinsk, bakteriologiske, mm. Hvis det eksempelvis er til undersøgelse af naturen i undervisningssammenhænge i indskolingen, er vi også indehaver af en model, som er velegnet til børn.

Har du besluttet dig for, hvilket mikroskop, du skal købe? Bestil det online her på siden eller kom forbi vores butik i Aalborg. Her kan du se mikroskoper med dine egne øjne, mens vores kompetente personale tilbyder dig vejledning og råd. Når du har bestilt eller går fra vores butik, har du dernæst det ultimative laboratorieudstyr. Ring til vores eksperter på tlf. 96 30 34 09.