Jaeger Elite 34 mm Kikkert

Model/Varenr.: A4792

999 kr.


Jaeger Elite 34 mm kikkert
Jaeger Elite 34 mm er en af vores bestsellere og vil med sikkerhed være den ideelle kikkert til dine næste naturoplevelser på farten. Trods kikkertens kompakte størrelse vil du hurtigt opdage, at du ikke går på kompromis med billedkvaliteten. Den kompakte størrelse betyder også, at kikkerten kun vejer 430 gram. Den er derfor særdeles velegnet til ture i naturen, hvor du ønsker en let og handy kikkert til at identificere fuglene, spotte rådyret på jagten eller nyde udsigtsposterne med.

En kompakt kikkert med bedre optik
Kikkerten er en bestseller grundet

1) Den kompakte størrelse. Kikkerten har nemlig 34 mm linser, hvilket afviger fra standard kikkerters linser på 42 mm og mini kikkerters linser på ca. 25 mm. Jaeger Elite 34 mm er derfor en mellem-størrelses kikkert med en vægt på blot 430 gram.
2) De fasecoatede BAK-4 prismer. Denne coating er væsentligt bedre end standard kikkerters multi-coating. Fasecoatingen sikrer højere detaljegrad og en væsentlig bedre farvegengivelse.

Derfor er Jaeger Elite 34 mm ideel til dig, der ønsker en mindre kikkert, men ikke ønsker at gå på kompromis med lysstyrken. Du får nemlig en kompakt letvægts-kikkert, der er nem at medbringe i tasken eller have hængende om halsen - og som samtidig giver dig lyse og detaljerige billeder. 

Kikkertens opbygning
Kikkerthuset er fremstillet i magnesium med en robust armering yderst, som sikrer et godt greb. I midten sidder et stort fokuseringshjul. Dette bruger du til at stille skarpt med, så du er sikker på at få alle detaljerne frem. Kikkertens kompakte størrelse kombineret med et stort centreret fokuseringshjul gør det let at anvende kikkerten med én hånd. Det er specielt en fordel, hvis du hurtigt skal skifte fokus fra et rådyr til et andet. Det vil også være en fordel, hvis du medbringer kikkerten til et udendørs sportsarrangement, hvor du skal skifte fokus.

Kikkerten har twist-up øjestykker, som gør det muligt at anvende den både med og uden briller. Twist-up øjestykkerne er nemme at dreje op og ned, og du kan derfor hurtigt tilpasse kikkerten efter dit behov. Derudover er kikkerten 100% vandtæt og dugfri. Derfor kan du medbringe den til alle udendørsaktiviteter i alt slags vejr.


Specifikationer

  • Fasecoatede BAK-4 prismer
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
     

Model 8x34 10x34
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 34 mm 34 mm
Synsfelt 124 m / 1000 m 106 m / 1000 m
Nærfokusering 2 meter 2 meter
Vægt 430 g 430 g
Mål 130x120x45 mm 130x120x45 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af Jaeger Elite kikkert, taske, rem og dæksler