ZEISS Terra ED Kikkert Grøn

Pris fra 3.899 kr. 4.350 kr.


ZEISS Terra ED kikkert grøn
Terra ED kikkerten er en del af ZEISS' prisvenlige kikkertserie; Terra. Den er derfor ideel til dig, der ønsker en budgetvenlig kikkert uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kikkerten har nemlig SCHOTT ED glas, som med sikkerhed giver dig en ny oplevelse af dyrenes karakteristika og naturens mange forskellige nuancer. Kikkerten er fremstillet i et elegant grønt design, der passer perfekt til naturenstusiasten.

Fremragende ED optik

Kikkerten er produceret med SCHOTT ED glas (Extra Low Dispersion). ED glas samler farverne, og du undgår derfor forvrængelse af farverne, men opnår i stedet 100% naturlig farvegengivelse. Det vil være tydeligt når du studerer landskabets mange grønne nuancer og fuglenes brunlige fjer.

SCHOTT ED glas kombineret med hydrophobic ZEISS MC coating sikrer en høj lystransmission på 88%. Det betyder, at du vil opleve klare, lyse og skarpe billeder med høj detaljegrad uanset lysforholdene. Det betyder, at selv når du nærstuderer dyrene i skovåbningen i skumringstiden eller tusmørke ikke vil gå glip af en eneste detalje. Det gør også Terra ED kikkerten til en ideel jagtkikkert. 

Kikkertens opbygning

Kikkerten er fremstillet med et vandtæt kabinet, der er forstærket med glasfibre og sidst en robust gummiarmering. Det gør kikkerten komfortabel at holde med handsker og i regnvejr. Du kan derfor medbringe kikkerten til alle slags udendørsaktiviteter uanset vejrforholdene. Dette bliver forstærket af LotuTec coatingen på frontlinserne, som sørger for at snavs og vand preller af. Det gør den også ekstremt nem at rengøre.

Fokuseringen fungerer nemt og hurtigt, når du griber fat i din ZEISS Terra ED kikkert. Din pegefinger vil helt automatisk lande på fokuseringshjulet, så snart du får kikkerten i hånden. Du behøver derfor ikke mere at tænke over, hvordan du holder kikkerten. På næsten ingen tid har du dit objekt skarpt i fokus. Det er også en fordel, når du skal skifte fokus fra ét objekt til et andet.

Sidst gør twist up øjestykkerne det muligt at udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.


Specifikationer

  • SCHOTT ED optik
  • Hydrophobic ZEISS MC coating
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt
  • Nitrogenfyldt
     
Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 125 m/1000 m 110 m/1000 m
Pupil afstand 58-75.5 mm 58-75.5 mm
Vægt 725 g 725 g
Mål 142x120 mm 142x120 mm
Fokusering Fra 1.6 meter Fra 1.6 meter
Garanti 2 år 2 år
Pakken består af ZEISS Terra ED kikkert, taske, rem og dæksler