Julegaver 200-500 kr.

Mangler du at finde en gave til under 500 kr., så finder du årets bedste julegaver 2023 til hele familien på kikkertland.dk. Her finder du et stort udvalg af gaver, uanset om dit budget er under 300, 400 eller 500 kr. Mulighederne er mange, og det er nemt at finde spændende gaveideer til alle.

Få inspiration til julegaver for under 500 kr.

Vil du gøre et ekstra godt køb, så se vores begyndermikroskop med 900x forstørrelse, hvor du får hele 28 dele med i sættet. Et godt julegavekøb kunne også være et af vores smukke, farvestrålende fuglehuse eller en god fuglebog om rovfugle. Skal fuglene i haven observeres, så er Viewlux Classic-kikkerten et perfekt valg.

Går turen sydpå, så husk rejsekikkerten! Her kan vi anbefale Helios Sport, som er en uundværlig følgesvend på rejser. Til teater og opera er vores flotte teaterkikkerter gode til at se forestillingen tæt på. Glem heller ikke et godt kikkertrensesæt, som for eksempel vores Zeiss rensesæt.

Giv lys i mørket til dine nærmeste med den holdbare lommelygte E51 eller kvalitets-pandelampen NexTorch. Med Eschenbach læselup fås en meget kraftig lup så selv de mindste detaljer ses tydeligt. Til de mindre børn er den gule børnekikkert og den enøjede sørøverkikkert populære valg til at lægge under juletræet.

Ved online køb sender vi pakken afsted hurtigt og præcist til dig, og vi bytter alle gaver med et smil til og med 15. januar 2024.