• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Byt julegaver indtil 16. januar 2022
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Julegaver

Mangler du den perfekte julegave til ham, hende eller dine børn til jul i år 2021? Hos Kikkertland.dk finder du stort udvalg af spændende gaveideer. Du kan købe en mindeværdig julegave her uanset om det er til far, mor, bedsteforældre eller dine børn. Og det bedste af det hele, du kan trygt købe alle dine julegaver til familie og venner her, vi bytter nemlig dine gaver indtil 16. januar 2022. Nemmere bliver det ikke! Undgår al julegaveræset, nyd julen i ro og mag og shop alle dine julegave indkøb online.

Hos kikkertland.dk finder du produkter i høj kvalitet til fornuftig pris som kikkerter, stjernekikkerter, digitale mikroskoper, kraftige lupper og lygter for ikke at glemme vores udvalg af sjove lærerige gaver til børn. Find skønne gaver at glæde dine nærmeste med her. Skal din kæreste, far eller bror have den jagtkikkert eller det teleskop, han altid har ønsket sig, eller ønsker mor eller mormor sig en god teaterkikkert, sylup eller forstørrelsesglas? Ønsker du at forære dine børn eller junior spændende og lærerige gaver til juleaften, se på vores udvalg af børneteleskoper, lommemikroskoper, børnekikkerter, insektlupper eller fuglebøger, hvor børnene kan undersøge vor forunderlige verden på en sjov måde, som gør læring til en leg! Savner din bedstemor eller bedstefar gode lupper til hjælp med at læse avisen, se på frimærker, kryds og tværs eller lignende? Du finder gode gaveidéer til alle her!

Scrol ned og find kategorien med dit maximale gavebudget.
 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Køb alle dine julegaver til familien hos Kikkertland

Du finder et spændende udvalg af gaveideer til hele familien her på Kikkertland.dk, om det er gaven til ham, hende, dine bedsteforældre eller børn, så kan du gøre alle dine julegaveindkøb her. Nemmere bliver det ikke. 
Kikkertland garanterer dig præcis og hurtig levering fra vores danske webbutik. Undgå julens stress og jag, og køb alle dine julegaver samlet her. Så er der mere tid til julehygge med familien.

Stjernekikkert til ham er populær i julegave

Mangler du en god ide til julegave til din far, bror, søn eller kæreste? Så er en stjernekikkert til ham, der beundrer stjernehimlen, en fantastisk gaveide til jul. Han vil kunne opleve nattehimlens forunderlige verden med et godt begynder teleskop – oveni købet til en rigtig god pris. Her er værd at kigge på begynder stjernekikkerten Starfinder 60, som et godt teleskop at starte ud med. Den er prisvenlig, og du får rigtig meget tilbehør med for pengene. Han kan også få et kig til stjernerne med vores populære håndkikkert Skymaster. Det smarte er, at disse stjernekikkerter også kan anvendes til landskabsobservation og de leveres med stabilt stativ.


Gode begynder teleskoper:

 • Starfinder 60
 • Mercury 60 inkl månefilter
 • Astromaster 60 inkl. smartphone adapter
 • Vela Star 76 


Teleskoper til semi-professionelle astronomer:

 • Skyhawk 114 EQ
 • Starsense explorer 127
 • Omegon 150 mm på EQ3 montering
 • Astromaster 130 EQ med smartphone adapter og barow linse
 • Skywatcher Explorer 130 med 2x barlowlinse


Er han erfaren i astronomi, kan nedenstående modeller være interessante.


Teleskoper til den erfarne hobby astronom:

•    Skywatcher Explorer 150P med EQ3-2 montering
•    Star Discovery p150i med wifi
•    Skywatcher Skyliner 150P Classic
•    Skymax 127 SynScan AZ goto 
•    Celestron Nexstar 102 SLT


Se hele udvalget af teleskoper eller bliv klogere i
stjernekikkertguiden.


Hvis han allerede har en stjernekikkert, kan du finde masser af populært tilbehør som astronomibøger, stjernekort, motor, solfilter, måne og planetfiltersæt, barlowlinser, smartphone adaptere og meget mere. Se Kikkertlands store udvalg under
udstyr til stjernekikkerter.

Kikkert i julegave til ham eller hende, der har alt

Mangler du ideer til, hvad du skal give i gave til ham, der ingenting mangler? Så er en kikkert en rigtig god julegaveidé. Har han hobbyer som golf, rejser, sejlads, fuglekiggeri, jagt eller er han naturentusiast, så kan du helt sikkert finde den perfekte kikkert hos os.

Er det til mor, mormor eller en veninde, så finder du en bred vifte af kikkerter i alt fra teaterkikkerter til natur- og fuglekikkerter. Du vil kunne finde en kikkert til ethvert behov i forskellige prisklasser, du kan se et samlet overblik over kikkerter under 500 kr. og kikkerter under 1000 kr. Vi råder og vejleder gerne med valg af den bedste kikkert til formålet. Du kan finde gode råd og vejledning i
kikkertguiden.

Gaveideer til barnet, der har alt

Det kan være en udfordring at finde den perfekte julegave til de kære børn. Fortvivl ikke, der masser af inspiration at hente hos Kikkertland. Du finder nemt sjove og lærerige gaver til dit barn eller barnebarn her. Mulighederne er mange, se blandt andet vores stjernekikkerter, lommemikroskoper, børnekikkerter, naturbøger eller noget helt andet. Du kan se hele udvalget af gaveideer under menuen til junior.  

Børneteleskoper er det nye julegave hit

Teleskoper også kaldet stjernekikkerter til børn er blevet utroligt populære de senere år, hvor læring gennem leg vinder mere og mere frem. Et børneteleskop er kendetegnet ved, at det er nemt at anvende for barnet, så det selv kan udforske astronomiens forunderlige verden med nattehimlens spændende syn som måne, planeter, stjerner, galakser og meget mere. Har dit barn allerede en stjernekikkert, kan en smartphone adapter til stjernekikkert, Gyldendals stjernekort, bøger om rummet og lignende være gode gaveønsker. Det er et sikkert hit, hvor børnene lærer om stjerner, månen og planeter på en sjov måde igennem leg. Se alle stjernekikkerter til børn her.

Børnekikkert på ønskelisten

Er der en kikkert på ønskesedlen? Så findes der både sørøverkikkert, børnekikkert eller outdoor adventure sæt til børn. Med Outdoor adventure sættet fra Carson får du både kikkert, lommelygte, kompas og fløjte. Perfekt til den lille eventyrer, som skal ud og udforske naturen.  Skal man lege pirat på de store verdenshave, så er den udtrækkelige sørøverkikkert en sikker vinder. Vores børnekikkerter er ideelle til børn, som elsker at lære nyt og lege i naturen eller som følgesvend på rejser. Det smarte ved en børnekikkert er, at den er tilpasset barnets hænder og laves i et robust og farverigt design. Du kan få et samlet overblik over kikkert til børn under menuen børnekikkerter.

Julegaver på budget

De fleste har et fast budget til julegaverne, derfor kan du finder inspiration til julegaver 2021 inddelt i budget. Se bl.a. julegaver fra 0-200 kr., 200-500 kr., 500-1000 kr. eller mere. Selvom julegaven skal koste under 100 eller 200 kr., så finder du let en god gave til alle her. Vi har masser af gaver til både børn og voksne og til både mænd og kvinder. Med disse inddelinger er det nemt at købe julegaver uden at overskride dit julebudget. 

 

Julegaver under 200 kr:

•    Botaniklup
•    Brillelup
•    Carson Adventuresæt til børn
•    Gyldendals stjernekort
•    Insektlup
•    Lup med led lys
•    NexTorch EcoStar Pandelampe og ravlygte
•    Skydekassse og skydeskiver
•    Viewlux Pocket Lommekikkert
•    USB Mikroskop 25-200x forstørrelse
•    Naturbøger til børn og voksne
•    Wildlife Garden foderautomat til fugle

 

Se alle julegaveidéer under 200 kr i kategorien ovenover.


Julegaver under 500 kr:


- Begynder mikroskop 900x forstørrelse
- National Geographic Mikroskop 40-640x
- Fuglebøger
- Helios Rapid monokikkert
- Helios Sport Deluxe rejsekikkert
- NexYZ3 Universal Smartphone Adapter
- Sørøverkikkert
- Viewlux børnekikkert
- Viewlux Classic allround kikkert 
- Teaterkikkert, hvid
- Fuglehuse 
- ZEISS rensesæt til kikkert

Se alle gaver under 500 kr ovenover.

Køb julegaver i dag hos kikkertland - hurtig og præcis levering

Vi kickstarter julesalget med super gode julegaveideer, og vi bytter julegaver med et smil. Gaver købt fra d. 1. november til d. 24. december 2021 kan byttes indtil 16. januar 2022. Vi garanterer dig for en hurtig og sikker levering af dine gaver.
Køb online i dag eller besøg os i vores butik på Gugvej i Aalborg. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning på tlf. 96303409.

Trustpilot