• Byt julegaver indtil 16/01/23
 • 1-2 dages lynhurtig levering
 • 100% dansk webshop med eget lager
 • 5 stjerner på Trustpilot

Julegaver

Mangler du den perfekte julegave til ham, hende eller dine børn til jul i år 2022? Hos Kikkertland.dk finder du stort udvalg af spændende gaveideer. Du kan købe en mindeværdig julegave her uanset om det er til far, mor, bedsteforældre eller dine børn. Og det bedste af det hele, du kan trygt købe alle dine julegaver til familie og venner her, vi bytter nemlig dine gaver indtil 16. januar 2023. Nemmere bliver det ikke! Undgår al julegaveræset, nyd julen i ro og mag og shop alle dine julegave indkøb online.

Hos kikkertland.dk finder du produkter i høj kvalitet til fornuftig pris som kikkerter, stjernekikkerter, digitale mikroskoper, kraftige lupper og lygter for ikke at glemme vores udvalg af sjove lærerige gaver til børn. Find skønne gaver at glæde dine nærmeste med her. Måske er det en jagtkikkert eller det teleskop, der er på ønskesedlen, eller er ønsket en god teaterkikkert, sylup eller forstørrelsesglas? Så kan du finde flotte julegaver her hos Kikkertland. 

Ønsker du at forære dine børn eller junior spændende og lærerige gaver til juleaften, se på vores udvalg af børneteleskoper, lommemikroskoper, børnekikkerter, insektlupper eller fuglebøger, hvor børnene kan undersøge vor forunderlige verden på en sjov måde, som gør læring til en leg! Savner din bedstemor eller bedstefar gode lupper til hjælp med at læse avisen, se på frimærker, kryds og tværs eller lignende? Du finder gode gaveidéer til alle her!

Scrol ned og find kategorien med dit maksimale gavebudget.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Køb alle dine julegaver til familien hos Kikkertland

Du finder et spændende udvalg af gaveideer til hele familien her på Kikkertland.dk, om det er gaven til ham, hende, dine bedsteforældre eller børn, så kan du gøre alle dine julegaveindkøb her. Nemmere bliver det ikke!
Kikkertland garanterer dig præcis og hurtig levering fra vores danske webbutik. Undgå julens stress og jag, og køb alle dine julegaver samlet her. Så er der mere tid til julehygge med familien.

Stjernekikkert er populær i julegave

Mangler du en god ide til julegave til din familie? Så er en stjernekikkert til den, der beundrer stjernehimlen, en fantastisk gaveide til jul. Man vil kunne opleve nattehimlens forunderlige verden med et godt begynder teleskop – oveni købet til en rigtig god pris. Her er værd at kigge på begynder stjernekikkerten Starfinder 60, som et godt teleskop at starte ud med. Den er prisvenlig, og du får rigtig meget tilbehør med for pengene. Man kan også få et kig til stjernerne med vores populære håndkikkert Skymaster. Det smarte er, at disse stjernekikkerter også kan anvendes til landskabsobservation og de leveres med stabilt stativ.


Gode begynder teleskoper:


Teleskoper til semi-professionelle astronomer:


Er de erfarende i astronomi, kan nedenstående modeller være interessante.


Teleskoper til den erfarne hobby astronom:


Se hele udvalget af teleskoper eller bliv klogere i stjernekikkertguiden.


Hvis de allerede har en stjernekikkert, kan du finde masser af populært tilbehør som astronomibøger, stjernekort, motor, solfilter, måne og planetfiltersæt, barlowlinser, smartphone adaptere og meget mere. Se Kikkertlands store udvalg under udstyr til stjernekikkerter.

Kikkert i julegave til ham eller hende, der har alt

Mangler du ideer til, hvad du skal give i gave til en, der ingenting mangler? Så er en kikkert en rigtig god julegaveidé. Specielt ved hobbyer som golf, sejlads, rejser, fuglekiggeri, jagt eller leder du efter en gave til en naturentusiast, så kan du helt sikkert finde den perfekte kikkert hos os.

Der findes også en bred vifte af kikkerter i alt fra teaterkikkerter til natur- og fuglekikkerter. Du vil kunne finde en kikkert til ethvert behov i forskellige prisklasser. Du kan se et samlet overblik over kikkerter under 500 kr. og kikkerter under 1000 kr. Vi råder og vejleder gerne med valg af den bedste kikkert til formålet. Du kan finde gode råd og vejledning i kikkertguiden.

Gaveideer til barnet, der har alt

Det kan være en udfordring at finde den perfekte julegave til de kære børn. Fortvivl ikke, der er masser af inspiration at hente hos Kikkertland. Du finder nemt sjove og lærerige gaver til dit barn eller barnebarn her. Mulighederne er mange, se blandt andet vores stjernekikkerter, lommemikroskoper, børnekikkerter, naturbøger eller noget helt andet. Du kan se hele udvalget af gaveideer under menuen til børn og junior.  

Børneteleskoper er det nye julegave hit

Teleskoper også kaldet stjernekikkerter til børn er blevet utroligt populære de senere år, hvor læring gennem leg vinder mere og mere frem. Et børneteleskop er kendetegnet ved, at det er nemt at anvende for barnet, så det selv kan udforske astronomiens forunderlige verden med nattehimlens spændende syn som måne, planeter, stjerner, galakser og meget mere. Har dit barn allerede en stjernekikkert, kan en smartphone adapter til stjernekikkert, Gyldendals stjernekort, bøger om rummet og lignende være gode gaveønsker. Det er et sikkert hit, hvor børnene lærer om stjerner, månen og planeter på en sjov måde igennem leg. Se alle stjernekikkerter til børn under børneteleskoper.

Børnekikkert på ønskelisten

Er der en kikkert på ønskesedlen? Så findes der både sørøverkikkert, børnekikkert eller outdoor adventure sæt til børn. Med Outdoor adventure sættet fra Carson får du både kikkert, lommelygte, kompas og fløjte. Perfekt til den lille eventyrer, som skal ud og udforske naturen. Skal man lege pirat på de store verdenshave, så er den udtrækkelige sørøverkikkert en sikker vinder. Vores børnekikkerter er ideelle til børn, som elsker at lære nyt og lege i naturen eller som følgesvend på rejser. Det smarte ved en børnekikkert er, at den er tilpasset barnets hænder og laves i et robust og farverigt design. Du kan få et samlet overblik over kikkerter til børn under menuen børnekikkerter.

Julegaver på budget

De fleste har et fast budget til julegaverne, derfor kan du finde inspiration til julegaver 2022 inddelt i budget. Se bl.a. julegaver fra 0-200 kr., 200-500 kr., 500-1000 kr. eller mere. Selvom julegaven skal koste under 100 eller 200 kr., så finder du let en god gave til alle her. Vi har masser af gaver til både børn og voksne og til både mænd og kvinder. Med disse inddelinger er det nemt at købe julegaver uden at overskride dit julebudget.
 

Julegaver under 200 kr.:

 • Botaniklup og brillelup
 • Viewlux Børnekikkert 6x21
 • Carson Adventuresæt til børn med kikkert, kompas, lygte og fløjte
 • Gyldendals stjernekort
 • Insektlup
 • Lup med led lys
 • NexTorch EcoStar Pandelampe og ravlygte
 • Viewlux Pocket Lommekikkert
 • Lommemikroskoper
 • Naturbøger til børn og voksne
 • Wildlife Garden foderautomat til fugle
   

Se alle julegaveidéer under 200 kr i kategorien ovenover.


Julegaver under 500 kr.:

 •  Fuglebøger og fuglehuse
 • Vejrstation
 • Vandrerstave
 • Stanley termokopper og termoflasker
 • Helios Rapid monokikkert
 • Viewlux Classic allround kikkert
 • Sørøverkikkert
 • Asphen Classic udsigtskikkert med bordstativ
 • ZEISS rensesæt til kikkert
 • NexYZ3 Universal Smartphone Adapter
 • Begynder mikroskop 900x forstørrelse
 • National Geographic Mikroskop 40-640x
 • Nextorch UT10 pandelampe med USB oplader og batteri

Se alle gaver under 500 kr ovenover.

Køb julegaver i dag hos kikkertland - hurtig og præcis levering

Vi kickstarter julesalget med super gode julegaveideer, og vi bytter julegaver med et smil. Gaver købt fra d. 1. november til d. 24. december 2022 kan byttes indtil 16. januar 2023. Vi garanterer dig for en hurtig og sikker levering af dine gaver.
Køb online i dag eller besøg os i vores butik på Gugvej i Aalborg. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning på tlf. 96303409.