Julegaver

Du finder et spændende udvalg af gaveideer til hele familien her på Kikkertland.dk. Lige meget hvem gaven er til, så kan du gøre alle dine julegaveindkøb her. Nemmere bliver det ikke!

Kikkertland garanterer dig præcis og hurtig levering fra vores danske webbutik. Undgå julens stress og jag, og køb alle dine julegaver samlet her. Så er der mere tid til julehygge med familien.

Stjernekikkert er en populær julegave

Mangler du en god idé til julegaver til din familie? I så fald er en stjernekikkert en fantastisk gaveidé til jul til alle, der beundrer stjernehimlen. Med et godt begynderteleskop vil man kunne opleve nattehimlens forunderlige verden – oven i købet til en rigtig god pris.

Her er det værd at kigge på begynderstjernekikkerten Starfinder 60 eller Mercury 60, som er gode teleskoper at starte ud med. De er prisvenlige, og du får endda rigtig meget tilbehør for pengene. Man kan også få et kig til stjernerne med vores populære håndkikkert Skymaster. Det smarte er, at disse stjernekikkerter også kan anvendes til landskabsobservation og leveres med et stabilt stativ. Man kan også få et kig til stjernerne med vores populære håndkikkert Skymaster.


Gode begynderteleskoper:


Teleskoper til semi-professionelle astronomer:


Teleskoper til den dem, der er mere erfarne i astronomi:

Se hele udvalget af teleskoper eller bliv klogere i stjernekikkertguiden.

Hvis de allerede har en stjernekikkert, kan du finde masser af populært tilbehør som astronomibøger, stjernekort, motor, solfilter, måne- og planetfiltersæt, barlowlinser, smartphone-adaptere og meget mere. Se Kikkertlands store udvalg under udstyr til stjernekikkerter.

 

Kikkert i julegave til ham eller hende, der har alt

Mangler du ideer til, hvad du skal give i gave til en, der ingenting mangler? Så er en kikkert en rigtig god julegaveidé – specielt til hobbyer som golf, sejlads, rejser, fuglekiggeri eller jagt, og leder du efter en gave til en naturentusiast, så kan du også helt sikkert finde den perfekte kikkert hos os.

Der findes også en bred vifte af kikkerter i alt fra teaterkikkerter til natur- og fuglekikkerter, og hos os vil du kunne finde en kikkert til ethvert behov i forskellige prisklasser. Du kan for eksempel se et samlet overblik over kikkerter under 500 kr. eller kikkerter under 1000 kr. Vi råder og vejleder gerne med valg af den bedste kikkert til formålet. Find gode råd og vejledning i kikkertguiden.

Gaveideer til barnet, der har alt

Det kan være en udfordring at finde den perfekte julegave til de kære børn. Fortvivl ikke, der er masser af inspiration at hente hos Kikkertland. Du finder nemt sjove og lærerige gaver til dit barn eller barnebarn her. Mulighederne er mange, se blandt andet vores stjernekikkerter, lommemikroskoper, børnekikkerter, naturbøger eller noget helt andet. Du kan se hele udvalget af gaveideer under menuen til børn og junior.  

Børneteleskoper er det nye julegavehit

Teleskoper til børn, også kaldet stjernekikkerter, er blevet utroligt populære de senere år, hvor læring gennem leg vinder mere og mere frem. Et børneteleskop er kendetegnet ved, at det er nemt at anvende for barnet, og at det derfor selv kan udforske astronomiens forunderlige verden med nattehimlens spændende elementer, såsom månen, planeter, stjerner, galakser og meget mere.

Har dit barn allerede en stjernekikkert, så kan en smartphone-adapter til stjernekikkert, Gyldendals stjernekort, bøger om rummet og lignende være gode gaveønsker. Det er et sikkert hit, som lader børnene lære om stjernerne, månen og planeterne på en sjov måde gennem leg. Se alle vores stjernekikkerter til børn under børneteleskoper.

 

Børnekikkert på ønskelisten

Er der en kikkert på ønskesedlen? Så findes der både sørøverkikkert, børnekikkert eller outdoor adventure-sæt til børn. Med Outdoor adventure-sættet fra Carson får du både kikkert, lommelygte, kompas og fløjte – perfekt til den lille eventyrer, som skal ud og udforske naturen. Skal der leges pirat på de store verdenshave, så er den udtrækkelige sørøverkikkert en sikker vinder.

Vores børnekikkerter er ideelle til børn, der elsker at lære noget nyt og lege i naturen, eller som følgesvend på rejser. Det smarte ved en børnekikkert er, at den er tilpasset barnets hænder og lavet i et robust og farverigt design. Du kan få et samlet overblik over kikkerter til børn under menuen børnekikkerter.

Julegaver på budget

De fleste har et fast budget til julegaverne, og derfor kan du finde inspiration til julegaver i 2023 inddelt i budget. Se bl.a. julegaver fra 0-200 kr., 200-500 kr., 500-1000 kr. eller mere. Selvom julegaven skal koste under 100 eller 200 kr., så finder du let en god gave til alle her. Vi har masser af gaver til både børn og voksne og til både mænd og kvinder. Med disse inddelinger er det nemt at købe julegaver uden at overskride dit julebudget.
 

Julegaver under 200 kr.:

 • Botaniklup og brillelup
 • Viewlux Børnekikkert 6x21
 • Carson Adventuresæt til børn med kikkert, kompas, lygte og fløjte
 • Gyldendals stjernekort
 • Insektlup
 • Lup med led lys
 • NexTorch EcoStar Pandelampe og ravlygte
 • Viewlux Pocket Lommekikkert
 • Lommemikroskoper
 • Naturbøger til børn og voksne
 • Wildlife Garden foderautomat til fugle
   

Se alle julegaveidéer under 200 kr.

 

Julegaver under 500 kr.:

 • Fuglebøger og fuglehuse
 • Vejrstation
 • Vandrerstave
 • Stanley termokopper og termoflasker
 • Helios Rapid monokikkert
 • Viewlux Classic allround kikkert
 • Sørøverkikkert
 • Asphen Classic udsigtskikkert med bordstativ
 • ZEISS rensesæt til kikkert
 • NexYZ3 Universal Smartphone Adapter
 • Begynder mikroskop 900x forstørrelse
 • National Geographic Mikroskop 40-640x
 • Nextorch UT10 pandelampe med USB oplader og batteri

Se alle gaver under 500 kr.

Køb julegaver i dag hos kikkertland med hurtig og præcis levering

Vi kickstarter julesalget med super gode julegaveideer, og vi bytter altid julegaver med et smil. Gaver købt fra d. 1. november til d. 24. december 2023 kan byttes indtil 15. januar 2024. Vi garanterer dig en hurtig og sikker levering af dine gaver.
Køb online i dag eller besøg os i vores butik på Gugvej i Aalborg. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning på tlf. 96303409.