• 100% Dansk webshop
 • Julegaver byttes til og med den 11/1/21
 • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Julegaver

Mangler du den perfekte julegave til ham, hende eller dine børn til jul i år 2020? Hos Kikkertland.dk finder du stort udvalg af spændende gaveideer. Du kan købe en mindeværdig julegave her uanset om det er til far, mor, bedsteforældre eller dine børn. Og det bedste af det hele, du kan trygt købe alle dine julegaver til familie og venner her, vi bytter nemlig dine gaver indtil 11. januar 2021. Nemmere bliver det ikke! Undgår al julegaveræset, nyd julen i ro og mag og shop alle dine julegave indkøb online.

 

Hos kikkertland.dk finder du produkter i høj kvalitet til fornuftig pris som kikkerter, stjernekikkerter, digitale mikroskoper, kraftige lupper og lygter for ikke at glemme vores udvalg af sjove lærerige gaver til børn. Find skønne gaver at glæde dine nærmeste med her. Skal din kæreste, far eller bror have den jagtkikkert eller det teleskop, han altid har ønsket sig, eller ønsker mor eller mormor sig en god teaterkikkert eller forstørrelsesglas? Ønsker du at forære dine børn eller junior spændende og lærerige gaver til juleaften, se på vores udvalg af børneteleskoper, mikroskoper, børnekikkerter, insektlupper eller fuglebøger, hvor børnene kan undersøge vor forunderlige verden på en sjov måde, som gør læring til en leg! Savner din bedstemor eller bedstefar gode lupper til hjælp med at læse avisen, se på frimærker, kryds og tværs eller lignende? Du finder gode gaveidéer til alle her!

 

Scrol ned og find kategorien med dit maximale gavebudget.

 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Køb alle julegaver til hele familien hos Kikkertland

Du finder Danmarks bedste udvalg af gaveideer til hele familien hos Kikkertland, om det er gaven til ham, hende, dine bedsteforældre eller børn, så kan du gøre alle dine julegaveindkøb her. Vi garanterer en hurtig, billig og sikker levering fra vores danske Webbutik. Få mere tid til julehygge med familien, og køb alle julegaverne online på kikkertland.dk. Det er nemt og du ungår julens stress og jag. Bestil inden kl. 13.00 og vi pakker og afsender allerede i dag.

Stjernekikkert til ham er populær i julegave

Mangler du en god ide til julegave til din far, bror, søn eller kæreste, så er stjernekikkerter til ham, der beundrer stjernehimlen en fantastisk gaveide til jul. Han vil kunne komme i gang med at se nattehimlens forunderlige verden med god og nem anvendelig begynder stjernekikkert til rigtig gode priser. Her er værd at kigge på begynder stjernekikkerten Starfinder 60, som et super godt begynder teleskop til meget fin pris. Er han erfaren i astronomi, kan understående modeller være interessante.

Teleskoper til den erfarne hobby astronom:

 • Skywatcher Herritage 150P Dobsonian teleskop
 • Astromaster 130 EQ stjernekikkert med smartphone adapter og barlow linse

Se hele udvalget af teleskoper.

Hvis han allerede har en stjernekikkert, kan du finde masser af populært udstyr til stjernekikkerter som bøger om nattehimlen, motor, solfilter, måne og planetfiltersæt, barlowlinser, smartphone adaptere og meget meget mere. Se Kikkertlands store udvalg under udstyr til stjernekikkerter.

Børneteleskoper er et sikkert julegave hit

Teleskoper også kaldet stjernekikkerter til børn er blevet utroligt populært de senere år, hvor læring gennem leg vinder mere og mere frem. Et børneteleskop er kendetegnet ved, at det er nemt at anvende for barnet, så det selv kan udforske astronomiens forunderlige verden med nattehimlens spændende syn som måne, planeter, stjerner, galakser og meget mere. Har dit barn allerede en, er ting som smartphone adapter til stjernekikkert, Gyldendal stjernekort, Lav selv solsystem og lignende måske på ønskelisten. For alle aldersgrupper findes Legos fakta bog om planeter med små minifigurer et sikkert hit, hvor børnene lærer om planeter på en sjov måde med leg med lego figurer.

Kikkert i julegave til ham eller hende, der har alt

Mangler du ideer til, hvad du skal give din mand, kæreste, far eller farfar i gave, der har alt? Så er en kikkert en rigtig god julegaveide. Har de hobbyer som golf, rejser, sejlads, fuglekiggeri, jagt og naturentusiaster, så finder du specielle kikkerter til formålet.

Er det til mor, mormor eller en veninde, så finder du en bred vifte af kikkerter i alt fra teaterkikkerter til natur- og fuglekikkerter. Du vil kunne finde en kikkert til ethvert behov i forskellige prisklasser, du kan se et samlet overblik over kikkerter under 500 kr. og kikkerter under 1000 kr. Vi råder og vejleder gerne med valg af den bedste kikkert til formålet.

Julegaver under 500 kr.:

- Viewlux Classic allround kikkert

- Teaterkikkert

- Helios Sport Deluxe rejsekikkert

ZEISS rensesæt til kikkert

kikkerttilbehør som smartphoneadapter

Julegaver under 200 kr til hende og ham

De fleste har et fast budget til julegaverne, derfor kan du finder inspiration til julegaver 2020 inddelt i budget, se bl.a. julegaver fra 0-200 kr., 200-500 kr., 500-1000 kr. eller mere. Selvom julegaven skal koste under 100 eller 200 kr., så finder du let en god gave til alle her. Vi har masser af gaver til børn som voksne og til mænd som kvinder. Hos Kikkertland kan du nemt købe julegaver uden at overskride julebudgettet. 

Julegaver under 200 kr:

 • Viewlux børnekikkert
 • Levenhuk lommemikroskop
 • Fuglebøger til børn og voksne
 • Viewlux pocket lommekikkert
 • Lommelupper
 • Bilvinduestativ til kikkert
 • Botanik- og brillelupper
 • Rav-pandelampe

Se alle julegaveidéer under 200 kr. budget i kategorien ovenover.

Køb julegaver i dag hos kikkertland - hurtig og sikker levering

Vi kickstarter julesalget med super gode julegaveideer, og vi bytter julegaver med et smil. Gaver købt fra d. 1. november til d. 24. december 2020 kan byttes indtil 11. januar 2021.

Køb online i dag eller besøg os i vores butik i Aalborg. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning på tlf. 96303409.

Trustpilot