• 100% Dansk webshop
  • Dag-til-dag levering – bestil inden kl. 14.00
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice: Tlf.: 96 30 34 09
  • Eget lager

Julegaver

Mangler du den perfekte julegave til ham, hende eller dine børn til jul i år. I Kikkertland finder du stort udvalg af spændende julegaveideer til far, mor, bedsteforældre og børn. Vi tilbyder høj kvalitetsprodukter i kikkerter, stjernekikkerter, digitale mikroskoper, kraftige lupper og lygter - køb mindeværdige julegaver til hele familien her. Skal kæresten, far eller bror have den jagtkikkert eller det teleskop, han altid har ønsket sig, eller ønsker mor eller bedste sig en god teaterkikkert eller lup? Til børn og junior er der spændende og lærerige julegaver som børneteleskoper, håndholdte mikroskoper, børnekikkerter, insektlupper eller Lav Selv  Solsystem, hvor børnene kan undersøge vor forunderlige verden på en sjov måde, som gør læring til en leg! Savner din bedste eller bedstefar en lup til hjælp med at læse, se på frimærker, kryds og tværs eller lignende? Du finder de bedste ideer til julegaver til hele familien her!

Køb online i dag eller besøg os i butik i Aalborg, vi bytter julegaver og/eller refunderer beløbet til og med d. 10. januar 2020 - skriv julegave i kommentarfeltet ved bestilling. 

Vi står selvfølgelig til klar med råd og vejledning på tlf. 96303409.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Køb alle julegaver til hele familien hos Kikkertland!

Du finder Danmarks bedste udvalg af gaveideer til hele familien hos Kikkertland, om det er gaven til ham, hende, bedsteforældre eller børn, så kan du gøre alle dine julegaveindkøb her – vi garanterer hurtig og sikker levering fra Dansk Webbutik. Det er en dejlig og let måde at købe julegaver på, når man bestiller gaverne online, så er der mere tid til julehygge med familien. Køb alle dine julegaver i dag, ved køb inden kl. 14.00 og vi leverer alle dine julegaver allerede i morgen.

Stjernekikkert til ham er populær i julegave.

Mangler du en god ide til julegave til din far, bror, søn eller kæreste, så er stjernekikkerter til ham, der beundrer stjernehimmelen en rigtig god gaveide til jul. Han vil kunne komme i gang med at se nattehimmelens forunderlige verden med god og nem anvendelig begynder stjernekikkert til rigtig gode priser. Her er værd at kigge på begynder stjernekikkerten Starfinder 60, som et super godt begynder teleskop til meget fin pris.

Hvis han allerede har en stjernekikkert, er der masser af populært udstyr til stjernekikkerter som bl.a. bøger om astronomi, motor, solfilter, teleskoplinser, planetkamera og kamera og smartphone adaptere mm. Se Kikkertlands store udvalg under udstyr til stjernekikkerter.

Børneteleskoper er et sikkert julegave hit.

Teleskoper også kaldet stjernekikkerter til børn er blevet utroligt populært de senere år, hvor læring bliver en leg for børn. Et børneteleskop er kendetegnet ved, at det er nemt at anvende for barnet, så det selv kan udforske astronomiens forunderlige verden med nattehimlens spændende syn med måne, planeter, stjerne galakser og meget mere. Har dit barn allerede en stjernekikkert er gode julegaveideer som smartphone adapter til stjernekikkert, planetkamera, Lav selv solsystem og lignende en god gaveide. For alle aldersgrupper findes Legos fakta bog om planeter med små minifigurer et sikkert hit, hvor børnene lærer om planeter på en sjov måde med leg med lego figurer.

Kikkert i Julegave til ham eller hende, der har alt.

Mangler du ideer til, hvad du skal give din mand, kæreste, far eller farfar i gave, fordi de har alt, så er en kikkert en rigtig god julegaveide. Har de hobbyer som golf, rejser, sejlads, fuglekiggeri, jagt og naturentusiaster, så er en kikkert uundværlig for dem.

Er det til mor, mormor eller en veninde, så finder du en bred vifte af kikkerter i alt fra teaterkikkerter til natur- og fuglekikkerter. Du vil kunne finde en kikkert til ethvert behov i forskellige prisklasser, du kan se et samlet overblik over kikkerter under 500 kr. og kikkerter under 1000 kr. Vi råder og vejleder gerne med valg af den bedste kikkert.

Er julegavebudgettet mindre end 200 kr., kan vi anbefale kikkerttilbehør som kikkerttaske, bære rem til kikkert, rensesæt til kikkert eller bøger om fugle.

Julegaver under fast budget til hende og ham

De fleste har et fast budget til julegaverne, derfor kan du finder inspiration til julegaver 2019 inddelt i budget, se bl.a. julegaver fra 0-200 kr., 200-500 kr., 500-1000 kr. eller mere. Selvom julegaven ligger med max budget på 100 eller 200 kr., så finder du let en god gave her. Vi har masser af gaver til børn som voksne og ligeledes mænd og kvinder. Du kan købe julegaver til hele familien hos Kikkertland. 

Køb julegaver i dag - hurtig og sikker levering!

Vi kickstarter julesalget med super gode julegaveideer, skriv julegave i kommentarfeltet ved bestilling, og vi bytter julegaven indtil 10. januar 2020 med et smil.