Julegaver 500-1000 kr.

Mangler du årets bedste julegave til ham eller hende, du holder af, og er budgettet sat til under 1000 kr.? På kikkertland.dk har vi samlet en masse inspiration til gode julegaver. Uanset om du ønsker at glæde dine forældre, bedstefar, mormor eller dine børn med den perfekte julegave, så hjælper vi dig med spændende gaveideer til alle i familien.

Her på kikkertland.dk finder du Danmarks største udvalg af kikkerter, teleskoper, lupper og mikroskoper. Dyk også ned i de mange sjove og lærerige gaver til børn og junior.

Få inspiration til julegaver for under 1000 kr.

Vil du gøre et ekstra godt kup, kan du købe vores prisvenlige allround kikkert Kobe WP. Det bedste køb til rejseentusiasten er Celestron Outland X rejsekikkert, som er lille og handy at have med på tur. Til fugleobservatøren er Asphen Sport ideel til fugle, dyr og natur generelt. Med dens multicoatede Bak-4 prismer giver den et yderst klart og skarpt billede med god kontrast.

En af vores bestsellere til jægeren er Jaeger Elite kikkerten med dens fremragende optik, der specielt er en fordel i skumringen, som desuden er vandtæt og fri for indvendig dug. Se også vores Jaeger slagtesæt med hele 8 dele til opbrækning af dyr på jagt.

Blandt begynderastronomer er Starfinder 60 teleskopet absolut på bestsellerlisten. Den kommer med både stativ og meget andet tilbehør til en virkelig fin pris. Du finder også tyske Eschenbachs prisvindende Mobilux-læseglas, som bidrager med hjælp til læsning af tekster og tal med småt.

Oplev også den mikroskopiske verden med et godt begyndermikroskop. Her er Scolaris 400x og Discovery Pico 40x-400x gode valg.

Ved online køb afsendes pakken hurtigt og sikkert fra vores danske webshop. Alle ting bestilt fra 1. november 2023 kan byttes helt frem til 15. januar 2024.