Celestron Nexstar Evolution 9.25 wifi

Model/Varenr.: C12092

26.999 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 8-10 dage
stk.

Nexstar Evolution 9.25 -flagskibet i Nexstar Evolution serien - for dig som ønsker fuld automatik, høj ydelse og f.eks fjernstyring via computer eller smartphone - ja så er Nexstar Evolution det helt rigtige teleskop til dig.

Et virkeligt kompakt teleskop med stadig med stor tubus diameter. Her er det ikke nødvendig med forkundskaber i astronomi. Stil blot teleskopet op et stabilt sted - ret det herefter mod 3 valgfrie stjerner og det er nu klar til brug. Hvis du interesserer dig for astro-fotografering, så vil Nexstar Evolution være et udmærket teleskop til dette. Med håndkontrollen kan du navigere til objekter på himlen enten med din smartphone eller computer, da Nexstar Evolution har integreret Wi-Fi. Du kan tilslutte din enhed til Nexstar Evolutions trådløse netværk, og med app'en "Celestron SkyPortal" eller for IOS og Android "SkySafari" kan du nu gå igang med at udforske universet. Stjernekortet i app'en ses i real-tid eller få en liste over hvilke himmelobjekter, der er synlige lige netop hvor du er. NexStar Evolution er velegnet til astrofotografering og en god og prisvenlig måde at komme igang. Dette teleskop har gaffelmontering med "worm gear" samt forbedrede motorer som det eneste i denne prisklasse.


Monter dit DSLR-kamera, exponer og lad nu teleskopet gøre resten, med NexStar Evolutions tracking måde kan du tage fantastiske billeder af f.eks. Oriontågen. 
Hvis du har brug for ekstra lange eksponeringer for at nå lys-svage objekter kan du montere en "wedge" for stabilitet.


Nexstar Evolution 9.25 er et Schmidt-Cassegrain teleskop med Celestrons kendte
StarBright XLT coating, for superskarpe og kontrastrige billeder, en ekstra fordel både ved visuelle observationer samt ved astrofotografering.

NexStar Evolution har 4 AUX-porte. Der medfølger en NexStar håndkontrol (hvilken ikke er nødvendig - hvis du bruger mobil-app'en), StarPointer søger, 2 okularer, 1.25" diagonal, netadapter.

  • Wi-fi styring
  • Indbygget genopladeligt batteri
  • Kompakt
  • Transportabel 9.25" /235mm tubus med XLT-coating

 

Objektivdiameter

 235mm

Brændvidde

 f/2350  f/10

Okularer, 1.25"

 13mm(180x) 40mm (59x)

Højeste brugbare forstørrelse

 555x

Søger

 Starpointer

Tubus længde

 55,8 cm

Samlet Vægt

 29 kg  

Titel Type Størrelse Manual
NexStar-EVO-Serie-Manual-2.pdf PDF 557.11KB Manual