Celestron Okular og Filtersæt

Model/Varenr.: C94303

2.399 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron okular og filtersæt i kuffert
Celestron okular og filtersæt (1.25") består af 14 stk tilbehør og giver nyt liv til dit teleskop og dine observationer af nattehimlen. Der er inkluderet 5 stk kvalitets plossl okularer, 1 stk 2x barlow linse og 6 stk planet filtre til af forbedre observation af planeterne, og 1 stk månefilter til observationer af Månen og en robust skumforet aluminiums taske til opbevaring af dit udstyr. Der er ekstra plads til nye okularer og filtre. 
De 5 okularer og barlowlinsen giver 10 forskellige forstørrelser at vælge imellem. De mest populære planet filtre er inkluderet i dette sæt. Hav det sjovt at se, hvad et blåt filter vil afsløre om Jupiter, eller afsløre de polære iskapper på Mars med et rødt eller orange filter.

Okularer
Alle fem Plossl okularer kan bruges i ethvert teleskop med en 1,25 ”fokuser. Hver okular har et fire-element design med et 52º synligt synsfelt. Optikken er fully flerlags belagt for at forbedre lysoverførslen og beskytte optikken. Det 32 ​​mm Plossl okular giver en lav effekt, vidvinkel i de fleste teleskoper, 13 mm & 17 mm brændvidde er gode mellem krafttige okularer, og 8 mm og 6 mm okularer giver høje forstørrelser, fantastisk til Månen og planeterne , især når forholdene er gode.


2X Barlowlinse
Den inkluderede og meget alsidige 2X Barlow fordobler forstørrelsen af ​​ethvert okular på 1,25 ”. Da dette sæt inkluderer fem (5) okularer, kan du bruge dem med og uden barlow, hvilket giver dig i alt ti forstørrelsesmuligheder i alt. Alle andre 1,25 ”okularer, du allerede har, fungerer også i med dette tilbehør, hvilket giver dig endnu flere forstørrelsesvalg. Husk, at høje forstørrelser ikke altid giver klare, skarpe resultater, især om aftenen med dårlige eller moderat synlige forhold. Eksperimentér for at finde de forstørrelser, der er bedst for dit teleskop en bestemt nat.

Farvefiltre
Farvede filtre kan bruges til at få visse detaljer frem på en planetens overflade eller dens skystruktur. Alle de planetariske filtre, der er inkluderet i 1,25” sættet, såvel som Månefilteret, kan bruges på ethvert 1,25” okular med de rette gevind, så de er meget alsidige. Skru bare en på det valgte okular, og skub det ind i fokuseren.

Månefilteret er et af de første tilbehør, som de fleste nye amatørastronomer køber, og med god grund! Det hjælper med at blokere en del af lyset, som månen sender ind i din okular, så du kan se detaljer bedre. Du kan også prøve dette filter på Venus; det blokerer nok blænding, så du lettere kan observere planetens faser.

Aluminumskuffert
Den robuste metalkuffert har indskåret skum indeni for at beskytte og passe på dit tilbehør. Opbevar hver enkelt på det valgte sted, når de ikke er i brug. Kufferten er endda stor nok til at medbringe et par ekstra tilbehør. Bare træk nok af skumkuberne op for at gøre et klar til dit okular, kameradapter osv. En tæt pasform er bedre, så fjern den mindst mulige mængde skum, inden du tester pasformen. Du kan altid fjerne mere, hvis du har brug for det.


Sættet indeholder

 • 1 stk 32 mm Plossl okular
 • 1 stk 17 mm Plossl okular
 • 1 stk 13 mm Plossl okular 
 • 1 stk 8 mm Plossl okular
 • 1 stk 6 mm Plossl okular
 • 1 stk 2x Barlow Lens 
 • 1 stk #80A Blue Filter 
 • 1 stk #58A Green Filter 
 • 1 stk #56 Light Green Filter 
 • 1 stk #25 Red Filter 
 • 1 stk #21 Orange Filter 
 • 1 stk #12 Yellow Filter 
 • 1 stk Moon Filter